Stâna: Un chef le-a adus amenzi de mii de lei!

Scris de I. Z., 10 noiembrie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Zilele trecute, în satul Stâna s-a organizat un eveniment privat într-un bar în care mai multe persoane au chefuit. Pentru că sunt interzise astfel de practici în această perioadă, persoanele prezente la petrecere au fost amendate de poliţiştii sătmăreni.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Beltiug au stabilit faptul că în 8 noiembrie a avut loc un eveniment privat, într-un bar de pe raza localităţii Stâna, la care au participat membrii unei familii. Astfel, poliţiştii au procedat la sancţionarea administratorului barului respectiv cu amendă în valoare de 2.000 de lei, şi de asemenea, au fost identificate alte 11 persoane, membrii ai familiei administratorului barului, şi acestea fiind sancţionate contravenţional, cu amenzi în valoare totală de peste 5.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală. Totodată, poliţiştii au înaintat o propunere către administraţia publică locală care a eliberat autorizaţia de funcţionare a societăţii comerciale depistate, în vederea suspendării activităţii acesteia pentru o perioada de 3 luni.

Sursă: IPJ Satu Mare

Abonează-te acum Online!
  1. tractorist a spus: 10 noiembrie 2020, ora 19:12

    Sunt rudeniile lui Burzau.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517