Image 1
Image 2

Unirea Tășnad – Voința Sătmărel 1-0 (1-0)

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În finala campionatului județean la fotbal juniori

unirea tasnadFinala ediției 2012/2013 a campionatului Ligii a IV-a la fotbal juniori s-a disputat sâmbătă la Tășnad. S-au aflat față în față câștigătoarele celor două serii de juniori, Unirea Tășnad și Voința Sătmărel. Ultima a fost de fapt o echipă a LPS-ului din Satu Mare dar care a evoluat în campionat pentru Voința Sătmărel.

Finala, disputată în prezența unei asistențe numeroase, s-a încheiat cu victoria echipei gazdă, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat chiar în primul minut de către Rareș Pereni care a speculat o eroarte a portarului Voinței.

Echipa din Sătmărel a alergat apoi minute în șir după o egalare, poate meritată dar, în ciuda unor ocazii bune, inclusiv șuturi în bară, nu a mai modificat tabela de marcaj. În urma acestui rezultat, Ionel Borz, din cadrul Comisiei de Juniori a AJF, a înmânat cupa echipei campioane, echipă care ne reprezenta la faza zonală a acestei competiții.

– Unirea: Hamza Iosif – Holczberger Krisztian, Danciu David, Ionuț Capotă, Răzvan Hodaș, Rareș Pereni, Ovidiu Creț, Kabai Richard, Toth Mate, Răzvan Bolba/Hamza Istvan, Kerezsi Arnold, Varga Miclos, Lucian Antal, Heil Attila. Antrenor: A. Astalos.

– Voința: Cătălin Chiorean, Varga Raimond, Remus Popa, Vlad Dumitran, Vasile Văsălie, Ioan Andercău, Cătălin Donca, Florin Ursan, Iosif Horvtah, Bogdan Ciuta, Gabi Surducan/Strugureanu Rafi, Zoli Ardelean, Ovidiu Bonta, Marcel Ciora, Mihai Zonga, Luigi Tătăran. Antrenor, :tefan Gerstenmaier.

A arbitrat corect o brigadă alcătuită din Dan Gavrilescu, Adrian Marinaș și Marius :uta, toți trei componenți ai Olimpiei.

Golgeterul Ligii a IV-a de juniori a fost Cristian Ardelean, jucătorul Olimpiei Căuaș. Acesta a înscris 58 de goluri în sezonul 2012-2013. A fost premiat de Asociația Județeană de Fotbal, duminică, după finala Cupei României – faza județeană, desfășurată pe stadionul Olimpia Satu Mare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with