Image 1
Image 2

Olimpia Satu Mare – Avantul Reghin, in etapa 26-a din Liga a III-a la fotbal

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Meciul incepe la ora 18.00

 

Olimpia vrea sa isi treaca in cont inca o victorie pe teren propriu
Olimpia vrea sa isi treaca in cont inca o victorie pe teren propriu

In etapa a 26-a Ligii a III-a la fotbal, Olimpia primeste vizita Avantului Reghin, una din fruntasele seriei, aflata pe locul 6. Un meci in care formatia satmareana este cotata cu prima sansa la victorie.

Mai ales ca Olimpia are de razbunat infrangerea suferita in tur, cea mai severa din campionat, 0-4. Dar, dincolo de speculatii, de sansele de pe hartie, ne asteptam, si ne dorim un meci spectaculos. Ambele echipe sunt scutite de emotii in acest final de campionat, nu retrogradeaza, nu promoveaza, asa ca jucatorii ar putea evolua relaxati, cu gandul doar la joc si nu neaparat la rezultat. Totusi, Olimpia vrea sa isi mentina invincibilitatea pe teren propriu, asa ca in mod sigur, fotbalisii satmareni o vor juca la victorie. Jucatorii Olimpiei s-au pregatit normal pentru acest meci, adica au efectuat antrenamente zilnice, recuperare, iar de vineri, dupa antrenament, si-au dat intalnire la Aurora acolo unde iau masa si dorm inainte oricarui meci disputat pe teren propriu. Olimpia nu are niciun jucator suspendat pentru acest meci, dar, totusi, nu va putea conta pe aportul a doi jucatori, Molnar si Micas, accidentati de mai multa vreme.

Incert este si Cipri Prodan, tot din cauza unei accidentari. Altfel, dupa meciul cu Reghinul urmeaza o etapa intermediara, programata pentru marti 15 mai. Olimpia va evolua in aceasta etapa in deplasare, la Zlatna, deplasarea in orasul din Apuseni urmand sa se faca luni dupa amiaza. Formatia probabila: Suta – Mos, Fl. Muresan, Heil, Homorozan – Gavrilescu, Villand, Botos, Zsiga, Danila, Marinas. Meciul Olimpiei cu Avantul Reghin incepe la ora 18.00, iar pretul unei bilet de intrare este de 5 lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with