Image 1
Image 2

Olimpia pune la dispoziția presei un jucător și un antrenor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cu o zi înaintea fiecărui meci oficialii sătmăreni vor răspunde întrebărilor gazetarilor

Directorul sportiv al Olimpiei, Daniel Pașca, ne-a anunțat că în viitor, înaintea fiecărui meci oficial, două persoane de la echipa sătmăreană, adică un jucător și un antrenor, vor răspunde la întrebările gazetarilor sportivi.

O chestiune bună zicem noi, un obicei preluat de la echipele mari de fotbal și care trebuie să devină o regulă la formația sătmăreană. Nu numai când Olimpia joacă pe propriul teren ci și când evoluează în deplasare. Sau după meciuri, chiar soldate cu înfrângeri dureroase. Prima întâlnire de acest gen va avea loc chiar azi, la stadion, la ora 10.30. Altfel, după revenirea dela Pâncota, jucătorii Olimpiei s-au pregătit normal în această săptămână. Iar după cele două înfrângeri consecutive, 0-6 cu Rapid și 0-1 cu Pâncota, toată lumea este dornică de o victorie, deun succes care să facă uitate în parte cele două eșecuri.

Liga a III-a la fotbal, etapa a șasea

Vineri și sâmbătă sunt programate meciurile etapei a VI-a a Ligii a III-la la fotbal. În seria a V-a, cea din care face parte și Olimpia Satu Mare,  vineri se vor disputa 4 meciuri, iar alte 2 sâmbătă. Așa cum se știe, FC Olimpia  joacă sâmbăta, iar în această etapă gruparea sătmăreană va întâlni,pe propriul teren, pe Unirea Dej. Și, pentru că am intrat în octombrie, vă reamintim că în această lună meciurile se vor disputa începând cu ora 15.00.
Programul etapei:
Jiul Petroşani – FC Zalău
Naţional Sebiş – Şoimii Pâncota
Unirea Floreşti – Plimob Sighet
Europa Alba Iulia – FC Hunedoara
Seso C.Turzii – Tricolorul Alparea (sâmbătă)
FC Olimpia  – Unirea Dej (sâmbătă)
Sănătatea Cluj va sta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

FOTBAL

Cei mai buni jucători U21 din Liga 1

Așa cum se știe, Liga 1 se află în pauza de iarnă și se va relua pe 19 ianuarie 2024. Este momentul să aruncăm câteva priviri și peste statistici oferite de Federația Română de Fotbal.