Image 1
Image 2

Olimpia intalneste pe Seso Campia Turzii in ultima etapa din Liga III-a la fotbal

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vineri, de la ora 18.00

Finalul de campionat aduce pe stadionul Olimpia pe Seso Campia Turzii o echipa care, sub alta denumire, Industria Sarmei, a activat decenii in sir in Divizia B. Acum, FC Olimpia si Seso Campia Turziisi se vor intalni vineri in ultima etapa a Ligii a III-a.  Un meci de vacanta, cele doua echipe fiind scutite de emotii in acest final de campionat.

Dar Olimpia vrea sa desparta de inimosii ei suporteri cu o victorie asa ca nu ne indoim ca echipa satmareana va aborda meciul cu aceasta intentie si ca va face toate eforturile de a castiga. Dincolo de acest aspect, ar mai fi totusi un motiv, unul destul de insemnat, pentru care Olimpia vrea cu orice pret victoria. In cazul in care vreuna din echipele din Liga a II-a renunta sa se inscrie in campionat, locul vacant va fi atribuit unei echipe de pe locul 2, cu cel mai bun punctaveraj, din cele sase serii ale Ligii a III-a.

Ori, intr-un clasament al echipelor de pe locul 2 din cele sase serii, Olimpia are sanse mari de a ocupa primul loc daca va castiga cu Seso. Ar fi o sansa pentru echipa satmareana de a intra astfel in “B”. In mod sigur, nu toate echipele cu drept de particire nu vor putea lua startul in Liga II-a. Conditia pentru Olimpia este sa beneficieze si de un investitor serios. Altfel… Revenind la meciul cu Seso, am aflat ca, din cei 22 de jucatori cati are Olimpia in lot, 4 sunt indisponibili: Micas, Molnar si Mihai Pop – accidentati si Manu Muresan suspendat. Dar, chiar si asa, nu credem ca vor fi probleme in obtinerea victorii. Formatia probabila: Suta – Mos, Fl.Muresan, Heil, Homorozan, Gavrilescu, Villand, Botos, Zsiga, Marinas, Feier (Danila).

Programul  etapei:
FC Zalau – Unirea Tarlungeni
Voinţa Livezile – FCM Targu Mures II
Unirea Floresti – Universitatea Cluj II
Corona Brasov – Sanatatea Cluj
CFR  Cluj – CS Zlatna
Unirea Ungheni – Avantul Reghin
Unirea Dej – Gloria II Bistriţa.
Toate meciurile din serie se disputa vineri cu incepere de la ora 18.00.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with