Image 1
Image 2

Miercuri, amical FC Olimpia – FC Botoşani

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Meciul este programat de la ora 15 pe stadionul Olimpia
Meciul este programat de la ora 15 pe stadionul Olimpia

Formaţia sătmăreană va întâlni, miercuri, la Satu Mare, pe FC Botoşani, echipă aflată pe locul 4 în Seria I din Liga II-a la fotbal. Un meci împotriva unei echipe care are reale şanse la promovare în primul eşalon.

Formaţia botoşăneană se află în momentul de faţă în cantonament la Felix şi la întoarcerea spre casă va face un popas la Satu Mare un de va juca amicalul cu Olimpia. Lotul echipei din Botoşani cuprinde câţiva jucători care au evoluat în prima ligă, Gafiţa, Hatnagy etc, dar şi pe portarul Curileac, fost cândva în lotul lui CFR şi al celor de la … Samobil Satu Mare.

Partida se va disputa miercuri, pe stadionul Olimpia, cu începere de la ora 11.00.

Una peste alta este un prilej bun pentru jucătorii sătmăreni de a se întâlni cu suporterii cu trei zile înaintea startului oficial în returul Ligii a III-a. Pentru că, aşacum se ştie, returul începe în 8 martie. Este posibil însă ca Olimpia să-şi amâne debutul în sezonul de primăvară pentru că Europa Alba Iulia, primul adversar, intenţionează să se etragă din campionat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

MOTORSPORT

Sătmăreanul Mani Gyenes și-a predat motocicleta

Totul decurge cum trebuie privind pregătirile lui Emanuel Gyenes pentru participarea la Raliul Dakar 2024. Sătmăreanul de la Autonet Motorcycle Team s-a aflat pe 30 noiembrie la Barcelona, Spania, unde și-a predat motocicleta și echipamentele pentru cursa din Arabia Saudită.