Image 1
Image 2

Luptători sătmăreni în pregătiri cu loturile naționale

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sâmbătă și duminică, la Chiajna au avut loc Campionatele Naționale de luptă seniori. De la CS Satu Mare-Cetate Ardud au participat la 66 kg Olimpiu Pop și Cătălin Șoreanu, la 74 Darian Moldovan și la 96 kg Dacian Barbul.

Doar Darian și Dacian au reușit să se claseze între locurile 5-8. Moldovan a pierdut un meci de pomină, contestat, arbitrii acordând victorie în repriza a doua adversarului, deși sătmăreanul învinsese cu 5-2, iar după contestații, repriza a treia s-a disputat după o pauză de 40 de minute! Dacian nu a avut noroc, a câștigat prima repriză, în repriza a doua a călcat înafara saltelei, cu 20 de secunde înainte de final, greșeală pe care a repetat-o și în repriza a doua, fiind învins de Florică Florea. În altă ordine de idei, luptele sătmărene se pot mândri cu câțiva sportivi care au fost chemați la loturile naționale. Astfel, Darian Moldovan va ajunge marți la Pitești, la centrul olimpic, pentru pregătiri, după care 10 zile la mare, în vederea C.M. din septembrie. Dacian Barbul va ajunge tot marți la Poiana Brașov, alături de lotul olimpic de seniori. Patric Moroz și Cristian Sabo se află la lotul de cadeți, la București, în pregătiri pentru C.E. din 18 iulie de la Katovice. Din păcate, Mădălin Bulgăr, unul dintre cei mai valoroși tineri luptători din țară, s-a accidentat și ratează Europenele de cadeți.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

FOTBAL

Istvan Kovacs îi cheamă pe tineri în arbitraj

În cadrul unei campanii inovatoare lansate de UEFA și FRF, numită “Devino arbitru!”, arbitri internaționali români de elită împărtășesc din experiențele lor de pe terenul de joc și încurajează tinerii pasionați de fotbal să exploreze o carieră în acest domeniu fascinant.