Image 1
Image 2

Jucătorii Olimpiei și-au încheiat stagiul de pregătire la Ocna Șugatag

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Iar sâmbătă și duminică vor participa la un turneu în Ungaria

olimpiaVineri după amiază, lotul Olimpiei s-a întors acasă din cantonamentul de la Ocna Șugatag. Jucătorii sătmăreni au petrecut aici șase zile în care s-au pregătit pentru campionatul ce va începe în prima parte a lunii septembrie.

“Au fost șase zile pline în care ne-am pregătit intens, am alergat mult, ne-am pus la punct cu pregătirea fizică, dar am lucrat și cu mingea. Cred că stagiul și-a atins scopul” ne-a spus după sosirea acasă antrenorul Tiberiu Csik.

De la acesta am mai aflat că s-au efectuat zilinic câte două ședințe de antrenament, dimineața și după amiază. S-a alergat mult pe pantele și cărările de munte din apropierea stațiunii maramureșene dar s-a ieșit și pe terenul de joc al echipei din localitate. Aici s-a jucat și un amical, 1-1 cu FC Municipal Baia Mare. în plus, s-au testat mai mulți jucători veniți în probe, portarul Anca și mijlocașul Bota, plus alți doi de la Sighet, dar nu s-a luat o decizie definitivă în privința lor.

Odată ajunși acasă jucătorii grupării nu au primit liber pentru că sâmbătă și duminică vor participa la un turneu în Ungaria, la Kisvarda. Primul meci se va juca sâmbătă, de la ora 18.00, cu Cigand din Liga III-a a Ungariei iar duminică sătmărenii vor întâlni un alt adversar. Apoi, săptămâna viitoare urmează revanșa cu FC Baia Mare, pe stadionul din Dealul Florilor.

Tot săptămâna viitoare va trebui rezolvată și situația unor jucători. Ne referim la faptul că 3-4 dintre jucătorii care au făcut deplasarea la Ocna Șugatag nu au ajuns la un acord cu Olimpia în ce privește prelungirea contractului. Și când spunem asta facem trimitere la partea financiară, capitol la care nu s-a ajuns la un acord deplin între părți.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with