Image 1
Image 2

Il Calcio Satu Mare se pregătește pentru Brașov Junior’s Cup

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cel mai mare turneu de fotbal pentru copii și juniori din Sud-Estul Europei

O echipă tânără și frumoasă, una promițătoare este Il Calcio Satu Mare, grupa 2004. Micii fotbaliștii de aici au fost înscriși în ultimul timp la mai multe competiții unde s-au clasat mai mereu printre primii.

Printre ele s-ar număra și un turneu de la Zalău, cel care a aliniat la start 6 echipe. Mai amintim aici Universitatea Cluj, FC Zalău, sau gazda Viitorul Zalău. Într-un final echipa Il Calcio, antrenată de profesorul Robert Abrudan și Robert Tamas, a terminat pe locul doi după ce a pierdut finala cu 2-1, împotriva formației Viitorul Zalău.

Il Calcio Satu Mare este înscrisă și în Interligă din care mai fac parte 6 echipe (patru din Ungaria). Competiția este structurată pe mai multe etape. Se joacă după sistemul fiecare cu fiecare, la toate etapele.

Recent a avut loc etapa a doua, desfășurată în Jeke, Ungaria, acolo unde sportivii de la Il Calcio au terminat pe locul 2. Apoi a urmat etapa a treia, găzduită de Baia Mare, unde sătmărenii s-au clasat pe locul 3.

Rezultatele bune sunt rodul ambiției, a antrenamentelor pe care elevii lui Robert Abrudan le fac de două ori pe săptămână. Acestora mai adăugăm și meciurile amicale pe care le desfășoară săptămânal cu echipe din Satu Mare.

Profesorul Abrudan ne-a declarat că echipa Il Calcio se pregătește acum pentru Brașov Junior’s Cup, ce va avea loc în luna august.Vor ajunge acolo din finanțări proprii. Este cel mai mare turneu internațional de fotbal pentru copii și juniori din Sud-Estul Europei. Numărul echipelor participante este estimat în jur de 240 din întreaga lume, pe 12 categorii de vârstă.

Echipa Il Calcio Satu Mare 2004 are în componență următorii jucători: Vasile Craițar, Marco Bota, Patric Tamas, Cristian Foris, Gabriel Opriș, Flaviu Vonethe, Denis Urda, David Varga, Vlad Roatiș, Tamas Keresztesi, Andrei Borodei, Alexandru Știop, Mihai David, C. Sergiu.

Pentru înscrieri la această echipă se pot obține informații la numărul 0744.687807 – Robert Abrudan.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns