Image 1
Image 2

FC Olimpia și LPS cu câte două echipe în campionatul juniorilor A și B la fotbal

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După mai multe amânări, datorate haosului din cadrul FRF, duminică începe campionatul juniorilor A și B la fotbal, ediția 2012/2013.

La start se vor afla 96 de echipe care au fost împărțite în 8 serii a câte 12 echipe fiecare. Exact ca și în urmă cu un an, județul Satu Mare va avea patru echipe în aceste campionate, câte două la fiecare categorie de vârstă. Conform site-lui FRF, județul nostru va fi reprezentat în aceste campionate de echipele Liceului cu Program de Sport Satu Mare și ale Fotbal Clubului Olimpia Satu Mare. Conform prevederilor regulamentului, la juniori A pot participa jucători născuți în anul 1994 sau mai mici, iar la juniori B cei născuți în 1996 sau mai tineri. LPS Satu Mare îi va avea ca antrenori pe profesorii Mihai Sabău – la juniori B și Ștefan Gerstenmayer – la juniori A.

FC Olimpia va porni la drum cu Ioan Dragomir în postura de antrenor la juniori B, în timp ce Cristi Popa va antrena echipa  juniorilor A. În prima etapă, programată duminică 9 septembrie,ambele echipe sătmărene vor evolua în deplasare. LPS la Cluj, împotriva Universității, iar Olimpia la Oradea, contra echipei Luceafărul.
Ambele echipe își vor disputa meciurile pe stadionul Someșul .Echipele LPS vo juca sâmbătă, în timp ce juniorii  Olimpiei își vordisputa meciurile duminica. Vă reamintim că în campionatul trecut juniorii sătmăreni au avut rezultatele bune. Astfel, juniorii A ai LPS s-au calificat în play-off-ul seriei, performanță reușită și dejuniorii B ai Olimpiei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with