Image 1
Image 2

CSM Satu Mare – CS Extrem Baia Mare 41-23

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Iar vineri, handbaliştii sătmăreni vor juca cu echipa din Fehergyarmat

handbalHandbaliştii de la CSM Satu Mare au bifat joi al doilea meci amical de la reluarea antrenamentelor. Adversarul de ieri a fost tot o echipă băimăreană, CS Extrem, o echipă mult întinerită faţă de sezonul trecut când a terminat pe locul 2 într-una din seriile Diviziei A după care şi-a cedat mai toţi jucătorii la HC Minaur. Aşa că băimărenii au venit la Satu Mare cu o echipă alcătuită mai mult din juniori.

În aceste condiţii băieţii de la CSM Satu Mare au obţinut o victorie facilă, 41-23, la pauză 18-13. Scorul nu trebuie însă să-i facă prea încrezători pe handbaliştii sătmăreni pentru că în campionat lucrurile vor sta cu totul altfel. După ce s-au încheiat cele 60 de minute, s-a mai jucat o minirepriză de 20 de minute, interval în care nu s-a ţinut scorul.

De altfel, după meci, antrenorul Nicolae Istrate ne-a declarat că mai sunt multe lucruri de corectat până la începerea campionatului. Apropo de campionat, din ultimele informaţii rezultă că acesta va începe în data de 21 septembrie.

În meciul de ieri nu s-a ţinut o evidenţă a marcatorilor. Ştim doar că, cu excpeţia lui Ciaca, uşor accidentat, în teren au intrat toţi jucătorii din lot. Cioroiu, Pogyină, Erdos, R.Pop, Jurj, Varga, Mateş, Tătăran, Tătar, Santeiu, Chira, Mureşan. Gherasin, Albu, Ungar, A.Pop, Morar.

Gruparea sătmăreană va juca în cursul zilei de vineri un nou meci amical. De data aceasta adversarul va fi unul mult mai puternic, echipa maghiară din Fehergyarmat. Meciul se va disputa în sala LPS cu începere de la ora 17.30.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with