Image 1
Image 2
Acasa

CS ADEP-LPS a cucerit primul titlu național din istoria voleiului sătmărean

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Iar patru jucătoare au fost selecționate în lotul României

volei adepÎn urmă cu câteva zile, la București, s-a desfășurat turneul final de volei la categoria speranțe, fete sub 14 ani.

La startul turneului s-au aliniat cele mai bune 8 echipe ale momentului din România unele fiind reprezentantele unor centre de tradiție din țară: Dinamo București, Constructorul “Familia București”, CSM Baia Mare, CSS Lugoj, CTF București, Grup :colar “Mircea Eliade” București, CSS Sibiu și CS ADEP-LPS Satu Mare, echipa cu cea mai spectaculoasă ascensiune la nivel de volei juvenil de pe plaiurile carpatine.

Foarte bine pregătite, cu un joc modern, spectaculos, CS ADEP-LPS a dominat turneul și un urma rezultatelor obținute au câștigat titlul de campioană națională României la această categorie. Un succes uriaș, un succes care a adus Sătmarului primul titlu național din istoria voleiului. Și asta la doar 4 ani de la înființarea clubului. Iar dacă mai adăugăm faptul că în urmă cu o lună cadetele de la același club au cucerit medalia de bronz putem spune că CS ADEP-LPS este un club la care priceperea, profesionalismul, munca și talentul jucătoarelor asigură performanța. Așa că nu este exclus ca în curând să avem o echipă divizionară la Satu Mare.

Să mai precizăm că la turneul de la București, CS ADEP a mai primit 3 premii speciale individuale. Natalia Preda pentru cel mai bun blocaj iar Adriana Matei a fost desemnat cel mai bun trăgător și MVP-ul turneului. În plus, urma acestor evoluții excelente au fost selecționate în lotul național al României 4 jucătoare: Andreea Maxim, Alexandra Molnar, Natalia Preda și Adriana Matei. Alături de ele au mai evoluat în echipa sătmăreană Denisa Năstruț, Roxana Izvoranu, Tania Opriș, Natalia Acs. Iar alături de fete trebuie consemnat numele lui Adrian Pricop, garantul succeselor voleibalistelor sătmărene.

Clasamentul final: 1. CS ADEP-LPS, 2. Mircea Eliade, 3. CTF București, 4.Dinamo, 5. CS Constructorul, 6.CSS Lugoj, 7.CSM Baia Mare, 8.CSS Sibiu.

În continuare cadetele de la CS ADEP-LPS vor participa la un turneu internațional de volei ce se va desfășura la Jaslo-Polonia în perioada 30.05-02.06.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns