Şoşoacă, declarată duşmanul Ucrainei

Sosoaca

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe al Ucrainei, Oleg Nikolenko, a anunţat vineri că Ministerul de Externe „iniţiază impunerea de sancţiuni împotriva Dianei Şoşoacă ca persoană care reprezintă o ameninţare la adresa securităţii naţionale”.

Anunţul purtătorului de cuvânt al MAE ucrainean a fost făcut pe Facebook şi vine după ce Şoşoacă a depus în Parlament un proiect de lege prin care cere anexarea de către România a următoarelor teritorii aflate acum în componenţa Ucrainei: Nordul Bucovinei, Herţa, Bugeacul (Cahul, Bolgrad, Ismail), Maramureşul istoric şi Insula Şerpilor.

 

Diana Iovanovici Şoşoacă a depus un proiect de lege prin care cere „denunţarea Tratatului de buna vecinătate şi cooperare dintre România şi Ucraina”, ratificat prin Legea nr. 129/1997. Prin denunţarea Tratatului, Şoşoacă cere ca România să anexeze teritoriile aflate cândva în componenţa României interbelice, proces ce ar putea fi posibil doar printr-o declaraţie de război din partea României.

Senatoarea Diana Şoşoacă reacţionat imediat la mesajul transmis de Oleg Nikolenko< „Prin acest atac mârşav la adresa mea, Ucraina îşi dovedeşte caracterul de stat abuziv şi fascist.

Abonează-te acum Online!
  1. straina a spus: 25 martie 2023, ora 16:17

    In sfirsit o persoana care spune tare ce gîndim din totdeauna!
    Felicitari Doamnâ!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517