Sondaj: Vă vaccinaţi cu doza 4 anti-COVID?

Din 16 mai 2022, în centrele de vaccinare şi în cabinetele de medicină de familie se efectuează, la cerere, cea de – a patra doză de vaccin Comirnaty – Pfizer BioNTech. Pot solicita vaccinarea cu doza a 4-a persoanele peste 18 ani care au fost vaccinate împotriva COVID-19 cu 3 doze de vaccin de tip ARN mesager.

Vaccinarea cu doza a 4-a se poate efectua la minimum 4 luni după efectuarea celei de a 3-a doze. Se recomandă efectuarea dozei a patra de vaccin în special persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani. Dovada vaccinării cu doza a 4-a va fi reprezentată de adeverinţa de vaccinare.

Întrebarea noastră este:

Vă vaccinaţi cu doza 4 anti-COVID?

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
 1. y a spus: 28 mai 2022, ora 08:50

  Sincer după mine nu mai are nici un rost. Dacă ar mai apărea vreo variantă din acest virus vaccinul disponibil nu cred că este nici măcar în relaţii de salut cu virusul care ar trebui combătut. Pentru că vaccinul s-a conceput pe un material biologic care nu prea mai există.

 2. Dac Bulibas a spus: 17 mai 2022, ora 10:42

  Mergeti si vacinati-va repede cu cat mai multe doze anti-Covid ca sa scapam de voi, prosti fraieri ce sunteti !. Va las si partea mea sa va bucurati de ea.

 3. tisasomes a spus: 16 mai 2022, ora 20:48

  Bine a scris Attila ,,Bulibaba,, ca un bulibasa se comporta responsabil fata de cei din jur.dar m-am hotarat Bulibaba sanu te mai contrazic niciodata pentru ca te inteleg ,Cu banii care ii primesti de la Orbanu din Budapesta iti duci si tu viata ca dupa cum scri in fiecare zi la Infrmatia ( cred ca si ei iau ceva bani de la Budapesta ca altfel nu te-ar lasa sati bati joc de tara in care traiesti si de poporul cu care imparti bucuriile si necazurile)nu prtea ai alt loc de munca ,vorba ceea cum e turcul ii si pistolul

 4. Attila a spus: 15 mai 2022, ora 15:26

  Dac Bulibaba, exista deja vaccinuri impotriva prostiei, sovinismului, si antidemocratiei, poti sa incasezi din fiecare cinci doze.

 5. Dac Bulibas a spus: 13 mai 2022, ora 11:32

  Si eu m-am vaccinat cu o doza din Pfizer , aproape ca am murit de ea dracu sa-l ia !. Nu ma mai vaccinez nici sa ma impuste !!!. Dupa desecretizare am aflat ca este un adevarat pericol pt. organism datorita celor vreo 400 de efecte secundare distructive pe care le are asupra organismului !!!.Din acest motiv consider ca ar trebui renuntat la acest vaccin periculos ca si in cazul lui AstraZeneca prin rezilierea Contractului de achizitionare in totalitate economisind astfel bani. Pt. 18 milioane de locuitori sa comanzi 120 de milioane de vaccinuri a fost o adevarata nebunie !!!. Prin renuntare si la Pfizer am mai putea reduce achizitiile inutile cu zeci de milioane doze !. Ar fi bine sa va folositi de aceasta ocazie ca sa nu platiti despagubiri pt. renuntare. Pfizerul ar merita dat in judecata pt. genocid !!!. Am fost cobaii gratuiti pt. Pfizer !!!.

 6. Babacu a spus: 13 mai 2022, ora 09:04

  Eu am facut primele 2 doze si voi sari direct la doza 5.

 7. usu a spus: 13 mai 2022, ora 08:59

  Da de ce nu mi furnizati totul despre a patra doza,ca sa mi foloseasca informatia nu doar sa citesc asa pentru a mi exersa citirea,adica printre altele unde ,la care centru poate omul sa si faca aceasta doza,ca mi se pare tot datorita informatiilor citite in „presa”,centrele de vaccinare s au desfiintat,medicii de familie nu stiu daca au vaccinul sa ti l faca iar farmaciile nu stiu daca il au pentru a fi cumparat si administrat.Cam pe aici ar insemna o informare oarecum completa a cititorului,ca ceea ce mi scrieti voi le am citit/auzit din informatii centrale,atunci ce mare branza ati facut.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517