SONDAJ: Este bine că se va putea afişa harta Ungariei Mari la meciurile de fotbal?

Federaţia de fotbal din Ungaria a postat un comunicat prin care anunţă că drapelul cu harta Ungariei Mari va putea fi folosit de către fani la viitoarele meciuri.

Cele 4 condiţii care trebuie îndeplinite:

– să conţină doar harta Ungariei Mari, nu alte simboluri sau inscripţii
– pe ele pot fi doar culorile roşu, alb şi verde
– acesta trebuie prezentat, în modul obişnuit, cu conţinutul şi controlul pentru prevenţia focului
– drapelul de pe stadion nu poate să împiedice fanii de pe stadion să urmărească meciul

Întrebarea noastră este:

Este bine că se va putea afişa harta Ungariei Mari la meciurile de fotbal?

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
 1. bercu a spus: 29 martie 2023, ora 17:54

  Va preocupa cea ce nu s-a intamplat la Budapesta in ultimele doua meciuri cu stadionul arhiplin -60.000 spectatori (o singura harta in meciul cu Estonia, in meciul cu Bulgaria nimic) dar nu va preocupa cea ce s-a intamplat in Andorra sau in meciul de ieri la Bucuresti. Tot ce-rau, numai ungurii fac.

 2. bercu a spus: 29 martie 2023, ora 17:52

  Va preocupa cea ce n us-a intamplat la Budapesta in ultimele doua meciuri cu stadionul arhiplin -60.000 spectatori (o singura harta in meciul cu Estonia, in meciul cu Bulgaria nimic) dar nu va preocupa cea ce s-a intamplat in Andorra sau in meciul de ieri la Bucuresti. Tot ce-rau, numai ungurii fac.

 3. Victorie a spus: 27 martie 2023, ora 17:20

  sa amesteci politicul istoria in sport in afara de cele sportive este un semn de neputinta si vointa de instigare la ura.

 4. usu a spus: 24 martie 2023, ora 16:19

  Asta este asemeni reclamelor de la marginea peluzei,sar in ochi si pe principiul picaturii ceva ceva tot se lipeste in constiinta microbistului care e o categorie cu anumite caracteristici,dar asta-i o alta poveste

 5. Nicu a spus: 24 martie 2023, ora 10:42

  Degeaba pasarea malai viseaza ei raman cu oful lor , iar noi zambim linistiti si ne doare in cot de dorintele lor !!!!!!!!!!!!!!!

 6. Dac Bulibas a spus: 24 martie 2023, ora 10:09

  Este bine ca sa stiti daca nu ati invatat ca Ardealul a fost teritoriu maghiar timp de peste 1000 de ani !. Este un adevar istoric de necontestat. De ce deranjeaza acest lucru ???.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517