17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Știri 02.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumusețe, stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia. 06.00 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialiști în protecția mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiuni: Înălțarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Știri 12.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitați: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educația, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ștefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor județene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaș. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Știri 22.30 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Sondaj: Credeţi că pensiile de peste 7.000 de lei trebuie să fie impozitate?

Scris de I. Z., 06 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici a depus la Senat un proiect de lege pentru impozitarea pensiilor peste 7.000 de lei.

Teodorovoci spune că actul normativ privind supraimpozitarea pensiilor speciale nu a ajuns pe masa Guvernului pentru că nu putea face obiectul unei ordonanţe de urgenţă. Proiectul de lege prevede impozitarea pensiilor între 7.000 şi 10.000 de lei cu 30% din sumă. De asemenea, proiectul prevede şi taxarea pensiilor mai mari de 10.000 de lei cu 50% din sumă.

„Eu cred că este o măsură de urgenţă, mai ales că banii sunt necesari la nivel de buget pentru diferite alte măsuri, acesta e un aspect. Al doilea aspect este un mecanism, spunem noi foarte în regulă şi în limita legii, adică nu cred că vor fi acţiuni de contestare ale acestei propuneri sau dacă vor fi, ele vor fi sortite eşecului. Sunt în Parlament dacă ştiţi foarte bine alte două iniţiative, dacă nu mă înşel din partea colegului senator Pop şi din partea colegilor de la USR, atunci cred că este foarte bună situaţia în momentul în care în luna septembrie să se discute în Parlament această propunere făcută din partea noastră ca şi Guvern să spunem cu un mecanism foarte corect şi foarte flexibil, să se conexeze eventual cele trei variante şi atunci parlamentarii sau oamenii politici care tot timpul au spus că este o măsură care trebuie să fie urgent aplicată să îşi arate dorinţa în Parlament şi să dea un vot”, a spus ministrul. 

Ca urmare a celor declarate vă adresăm următoarea întrebare:

Credeți că pensiile de peste 7.000 de lei trebuie să fie impozitate?
Da
Nu
Vezi Rezultate
Abonează-te acum Online!
  1. pili a spus: 08 septembrie 2019, ora 10:19

    As avea o intrebare pt astea de la parlament ,o femeie daca ramane viuda si nu o implinit virsta sa poata sa primeasca pensie din ce traieste si mai ales daca e si bolnava nu se gindesc ca in alte tari la orce an raman viuda primesc pensia dupa barbatul lor .

  2. pop a spus: 08 septembrie 2019, ora 08:43

    Toate pensiile speciale trebuiec desfintate urgent ,toate lumea sa ia pensie dupa contribuitivitate nu sa impozitezi Pensiile speciale sunt furturi,hotii a unor personaje f.influente care la viata lor n-au produs un leu ptr.societate au profitat doar si la urma rid de oamenii de rind Asta a stiut sa faca psd-ul incepind cu** dotorul**Ponta. Rusine celor care le-au dat, rusine celor care primesc Oare cind se va instala dreptatea si in tara asta oare cind vor diparea puii astia de comunisti

  3. y a spus: 07 septembrie 2019, ora 07:52

    Puneți întrebarea cine are asemenea pensie! Vă zic eu că n-are curaj. Nu-l lasă să facă așa ceva. Nu sunt împotriva pensiilor mari dacă sunt după contributivitate dar majoritatea nu sunt.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.