Sondaj: Credeţi că odată cu bisericile era normal să se redeschidă şi teatrele? | Informaţia Zilei

Sondaj: Credeţi că odată cu bisericile era normal să se redeschidă şi teatrele?

Conform ultimelor măsuri de relaxare, din această săptămână se pot oficia slujbe şi în interiorul bisericilor. În spaţiul public au apărut nemulţumiri, iar unele persoane nu înţeleg de ce se pot oficia slujbe religioase, dar teatrele rămân în continuare închise.

”Biserica este a cartierului, la o sală de teatru vin din tot oraşul. Existând o transmitere comunitară, putem aduce şi ne putem întoarce înapoi în oraş din acea incintă, care este teatrul. (…) Aerajul şi în general tot ce înseamnă ventilarea aerului se face mai greu decât în exterior. Medical vorbind, gestionăm o cameră închisă. Într-o biserică, fiind o capacitate mai mică, păstrând acea distanţare, lumea intră şi la un moment dat iese. (…) În gestionarea teatrelor este un pic mai greu. Un prim pas, la relaxarea din 1 iunie, a fost momentul în care s-au putut relua repetiţiile”, a declarat Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, la Digi 24.

Întrebarea noastră este:

Credeţi că odată cu bisericile era normal să se redeschidă şi teatrele?
Da
Nu
Vezi Rezultate
Abonează-te acum Online!
  1. Sandokan a spus: 22 iunie 2020, ora 09:36

    La teatru se vind bilete de intrare pentru ca artistii trebuie sa traiasca din ceva. La teatru se mai invata cate ceva, dar din prostia popilor securisti platiti de stat ce se poate invata ?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517