14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Sondaj: Ar trebui montate mai multe camere video pe străzile din Satu Mare?

Scris de I. Z., 13 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Adesea, cetăţenii ne semnalează o serie de aspecte din urbea de pe Someş, dar şi din judeţ, dovedind spirit civic.

Speranţa celor care fac o serie de sesizări este că semnalarea în presă a aspectelor considerate nereguli, unele produse chiar de semenii noştri, mai ales când este vorba despre aşa numitul mobilier stradal, o să-şi găsească rezolvare mai rapidă. Iată că zilele trecute, mai mulţi cititori ai ziarului Informaţia Zilei ne relatau următoarele: “De o bună vreme, prin implicarea municipalităţii, pe digurile bătrânului Someş, mai ales în zonele delimitate de cele două poduri Decebal şi Golescu, dar şi în vecinătăţile acestora, au fost amplasate coşuri pentru gunoi, bănci şi alte asemenea piese de mobilier stradal. Din păcate, tineri teribilişti sau oameni frustraţi, poate chiar aflaţi sub influenţa alcoolului şi-au pus şi îşi pun mintea cu aceste piese de mobilier – le deteriorează. Cu ani în urmă, pe malul drept al Someşului existau bănci din beton. N-au rezistat teribiliştilor. Au fost aruncate de pe dig. Cel puţin una se mai poate vedea şi acum. Au fost amplasate coşuri pentru gunoi, care au devenit victime ale aceloraşi teribilişti, care spre mâhnirea unor semeni le-au distrus. Cum asemenea manifestări par să nu fie suficiente pentru cei care sunt certaţi cu normele elementare de convieţuire, iată că unele coşuri pentru gunoi au fost scoase din beton. O asemenea imagine ataşez acestui text. Coşul cu pricina a fost dizlocat şi s-a putut vedea mai multe zile pe digul mal stâng din vecinătatea fostului magazin Interex, din cartierul Micro 17. Poliţia locală ar trebui să aibă în inventar aceste piese de mobilier stradal, poate ar fi mai interesaţi să caute şi să prindă persoanele care distrug bunuri plătite din banii contribuabililor. Ulterior să recupereze pagubele, nu înainte de a-i sancţiona”.

Ca urmare a celor întâmplate vă adresăm următoarea întrebare:

Ar trebui montate mai multe camere video pe străzile din Satu Mare?
Da
Nu
Sunt destule, dar nu le urmăreşte nimeni.
Vezi Rezultate

 

Abonează-te acum Online!
 1. adi a spus: 15 decembrie 2019, ora 12:46

  Tov. primar Gabor nu mai bagati banii nostri in asa zisa polita locala Faceti ceva util cu banii nostri daca tot ne luati ,ia mai duceti un pic si in centrul vechi ,va place???Rusine

 2. Georgel a spus: 14 decembrie 2019, ora 13:46

  Sa mai punem alti functionari sa stea degeaba? Sunt multe lucruri care se vad fara camere in orasul asta si tot nu se face nimic. Cand va fi tot orasul brici mai vorbim.

 3. tulipan a spus: 14 decembrie 2019, ora 11:40

  oare va mai candida gabor la primarie? nu va intrebati unde este noul vice
  eu nu mai stiu de luni de zile cu ce se ocupa primaru in orasu asta
  pe care la nenorocit

 4. Romanas a spus: 14 decembrie 2019, ora 09:30

  De cand nu mai e doamna Feher numai prostii se intampla in orasu asta. Unde e ametitu de noul viceprimar? Nimeni nu stie nimic de el.

 5. Lena a spus: 14 decembrie 2019, ora 09:03

  Si cate nereguli mai sunt in orasul asta parca blestemat de comunism. Burdea e asa de cativa ani. Va dati seama?!?! La ce nivel sunt…. ce rusinos

 6. Robi a spus: 14 decembrie 2019, ora 09:01

  Ce sa montati fratilor???? Sunt politisti locali care stau degeaba ii veizi doar la meciurile de baschet la caldurica si plimbanduse cu maisina. Maidemult se plimbau seara pe strada acum fac bani doar din masinile parcate neregulamentar. Sunt ce-i mai slabi politisti si te miri ca criminalii sunt liberi

 7. Dac Bulibas a spus: 13 decembrie 2019, ora 11:35

  Puletia locala este in Satu Mare o specie ocrotita in unele localitati din tara este disparuta iar in altele pe cale de disparitie in functie de nivelul de pricepere si intelepciune al primarilor. Acestia sunt platiri regeste pt. a se plimba a cate doi cel putin si nu pt. a-i prinde pe cei certati cu legea sau cu bunul simt. Puletia locala nu isi are sensul !. Asemenea pagube ar trebui sa fie suportata de catre Puletia Locala iar refacerea inclusiv de catre cel in a carei zona atribuita a avut loc distrugerea. Altfel zis puletistul ori prinde vandalizatorul/distrugatorul ori remediaza el din buzunarul lui !.

 8. pop a spus: 13 decembrie 2019, ora 10:10

  Dar asa zisa Pulitia Locala pe care cu onor il pastoriti ce pazeste d-le primar????? De ce se baga atitia bani in aceasta institutie cind stiti si d-voastra ca nu merita , ca urbea n-are nici un folos dupa ei Desfintatile d-le cum s-a facut deja in alte parti ca tot acolo suntem ,dar macar ne ramin bani ptr a repara cei de reparat

 9. Babacu a spus: 13 decembrie 2019, ora 10:09

  stia nu-s teribilisti, sint infractori care trebuie identificati cu ajutorul camerelor de supraveghere si pedepsiti.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.