Shakira, curtată de doi bărbaţi chipeşi

Shakira este singură şi disponibilă în Miami, iar bărbaţii celebri au auzit acest zvon şi-i dau, deja, târcoale.
Despărţită cu surle şi trâmbiţe de fotbalistul spaniol Gerard Pique şi mutată cu cei doi copii ai lor la Miami, vedeta columbiană a început, deja, să atragă atenţia starurilor masculine. Cel mai recent, vedeta în vârstă de 46 de ani a fost zărită la masă cu starul Formula 1 Lewis Hamilton, în popularul restaurant Cipriani din Miami.

Ieşirea a avut loc după Marele Premiu de Formula 1 care a avut loc la Miami, Florida – cursă la care a fost spectator şi superstarul Tom Cruise. ~ntr-un clip postat pe Twitter, Shakira este văzută intrând în restaurant şi apropiindu-se de masa campionului britanic Lewis Hamilton.

Videoclipul scurt pare s-o arate pe cântăreaţa columbiană condusă către masa lui Lewis, în vârstă de 38 de ani. În acel moment, Hamilton priveşte în sus spre ea şi zâmbeşte în timp ce artista în salută şi se alătură grupului pentru cină.
Chiar dacă videoclipul cu pricina a pus în mişcare morişca zvonurilor, este posibil ca pilotul de F1 şi cântăreaţa să fie doar prieteni. Informaţia despre acest posibil flirt vine după ce cântăreaţa în vârstă de 46 de ani a fost văzută, duminica trecută, foarte apropiată de Tom Cruise la Marele Premiu de la Miami.

O sursă a declarat pentru publicaţia Page Six că actorul în vârstă de 60 de ani „este extrem de interesat să dezvolte o relaţie” cu artista columbiană în vârstă de 46 de ani, deoarece „există chimie” între cei doi.

La rândul ei, vedeta care s-a despărţit cu scandal de fotbalistul spaniol Gerard Piqué este de părere că Tom este un tip de treabă, chipeş şi talentat. Mai mult, se zvoneşte că superstarul de la Hollywood i-ar fi trimis flori frumoasei latino-americance, după ce s-au intersectat la evenimentul auto din Florida. Acolo, cei doi au fost văzuţi discutând lângă grila de start a cursei şi, mai târziu, într-o tribună privată.

Shakira şi-a anunţat despărţirea de fotbalistul spaniol Gerard Pique în luna mai a anului trecut, după 11 ani împreună. Dată afară de familia Pique din casa ei din Barcelona, luna trecută, Shakira a hotărât să se mute înapoi la Miami, alături de cei doi fii ai ei, Milan şi Sasha.

Tom Cruise a fost pe prima pagină a ziarelor în acest weekend, după ce a fost desemnat câştigător la categoria cea mai bună interpretare într-un film pentru rolul din Top Gun: Maverick, la MTV Movie Awards. De asemenea, starul a avut o apariţie filmată şi la concertul de după încoronarea Regelui Charles, în care Tom l-a felicitat pe suveranul Angliei în ziua lui cea mare.

Cruise şi-a înregistrat mesajul, într-un mod tipic lui, din cabina propriului său avion, pe care îl pilota în timp ce vorbea la cameră, spunându-i Regelui Charles: „De la pilot la pilot, Majestate, poţi fi oricând tovarăşul meu de zbor”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517