17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Sfârşit de săptămână încărcat pentru jandarmii sătmăreni

Sfârşitul acestei săptămâni se anunţă a fi unul încărcat de evenimente culturale şi sportive în municipiul Satu Mare şi în împrejurimi, astfel că un număr mare de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Satu Mare vor asigura paza şi protecţia cetăţenilor sătmăreni.

Parada Florilor din municipiul Satu Mare, Sfârşitul de săptămână în familie din Grădina Romei, Festivalul Luminii, Festivalul Căpşunelui de la Halmeu, meciul de fotbal dintre Unirea Tăşnad şi Csikszereda Miercurea Ciuc, Cupa NSM de off road la Carei şi finala Ligii Naţionale de baschet feminin dintre CSM Satu Mare şi Sepsi Sfântu Gheorghe, sunt doar câteva dintre evenimentele unde se aşteaptă participarea unui public numeros.

Restricţii de circulaţie

Aceste evenimente vor genera o serie de restricţii de circulaţie, impuse de organizatori, motiv pentru care Jandarmeria Satu Mare recomandă participanţilor la trafic să evite utilizarea acestor zone pentru traficul auto în perioada desfăşurării acestor activităţi. În paralel, în zilele de 17, 18 şi 19 mai, jandarmii sătmăreni vor executa misiuni de asigurare şi menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică, atât individual, cât şi în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare pentru stabilirea unui climat de ordine şi siguranţă publică la nivelul întregului judeţ.

Pentru ca toate aceste evenimente să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, patrulele de siguranţă publică vor fi prezente în mijlocul cetăţenilor 24 de ore din 24, prin misiunile executate urmărindu-se soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite. Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.

IJJ face recomandări sătmărenilor

Deoarece la aceste manifestări se preconizează prezenţa unui public numeros, pentru prevenirea incidentelor nedorite, IJJ face sătmărenilor mai multe recomandări: să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale; să îşi asigure încuietorile portierelor la autoturisme;să nu poarte obiecte de valoare care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase; să respecte regulile stabilite de organizatori; să evite consumul excesiv de alcool şi să acorde sprijin forţelor de ordine pentru îndeplinirea sarcinilor de menţinere a ordinii publice.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.