19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

Se înmulţesc incidentele în fotbalul judeţean

Scris de Ionuţ Blăjean, 07 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Două meciuri întrerupte în Seria B din Liga IV

După ce Liga IV Elite ne-a dat campioana de toamnă, ne-au mai rămas de prezentat rezultatele înregistrate în celelalte campionate, în Liga IV şi Liga V. S-au înscris goluri multe însă din păcate nu există sfârşit de săptămână fără incidente pe terenurile de fotbal din judeţ, sub blânda atenţie din partea AJF Satu Mare.

Două meciuri au fost întrerupte în Seria A din Liga IV. La Unirea Păuleşti – Şomii Mădăras, jocul s-a încheiat după aproximativ 20 de minute. Un jucător al oaspeţilor a faultat urât, centralul s-a îndreptat spre el cu cartonaşul roşu în mână, dar şi jucători ai echipei gazdă au avut ceva de împărţit cu cel de la Mădăras. A izbucnit o încăierare generală, au intervenit şi oficiali ai echipei gazdă, dar şi suporteri care au sărit gardul. În vizor au fost luaţi şi oficialii delegaţi de AJF Satu Mare. Meciul a fost întrerupt la scorul de 1-0 pentru Unirea Păuleşti, iar cazul va fi analizat la Comisia de Disciplină AJF.

Nici meciul dintre AS Livada şi Speranţa Halmeu nu a ajuns la final. Oaspeţii conduceau cu 2-1 în minutul 85, dar au părăsit terenul de joc după o decizie a arbitrului de a nu acorda un cartonaş roşu la un fault de joc.

În Seria B din Liga IV au marcat absolut toate echipele în etapa 11, iar trei meciuri s-au încheiat la egalitate. N-au lipsit răsturnările de situaţie. Printre altele, Recolta Sanislău s-a impus cu 4-1 după ce Vulturii Santău avea 1-0 la pauză.

Liderul din Andrid a condus cu 3-1 după primele 45 de minute, dar s-a văzut a fi învins cu 4-3 de către Unirea Pişcolt.
În Liga V, primele două clasate au dat-o la pace. 2-2 s-a terminat meciul dintre Decebal şi Ardud. Iată rezultatele din Liga V, după care situaţia din seriile Ligii IV.

Rezultate Liga V (etapa 10): Porumbeşti – Bercu 4-2, Supur – Agriş 5-1, Dorolţ II – Urziceni 2-1, Turulung – Căuaş 4-1, Decebal – Ardud 2-2, Bogdand – Crucişor 4-1, Homoroade – Moftinu Mare (amânat), Marna a stat.

Etapa 11: Căuaş – Ardud, Urziceni – Marna, Bercu – Bogdand, Crucişor – Homoroade, Agriş – Porumbeşti, Moftinu Mare – Supur, Turulung – Decebal, Dorolţ II stă.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 07 noiembrie 2017, ora 12:47

    Trebuiesc luate masuri drastice prin amenzi usturatoare in cazuri mai usoare sau chiar inlaturarea/eliminarea achipei in cauza din toate competitiile in cazuri grave sau recidiviste pe o perioada de cel putin 25 de ani pt. a preveni asemenea incidente care n-au nimic in comun cu sportivitatea/sportul si competitia !. Alta varianta nu conduce la rezolvare/rezultate !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.