Satu Mare: Trei bărbaţi de 24, 26 şi 32 de ani au intrat în închisoare | Informaţia Zilei

Satu Mare: Trei bărbaţi de 24, 26 şi 32 de ani au intrat în închisoare

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de magistraţii Judecătoriei Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 32 de ani, din Satu Mare. Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi o lună pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Tot în 27 mai, poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Satu Mare în colaborare cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de magistraţii Judecătoriei Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 26 de ani, din Petea. Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Totodată, în 27 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Carei în colaborare cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de magistraţii Judecătoriei Carei, pe numele unui careian, de 24 de ani. Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani, 6 luni şi 590 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi vătămare corporală.

Toate persoanele identificate au fost încarcerate în Penitenciarul Satu Mare.

Sursă: IPJ Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517