Satu Mare: Peste 150 de şoferi amendaţi în prima zi a săptămânii

Poliţiştii sătmăreni au desfăşurat în 2 mai activităţi de menţinere a unui climat de siguranţă rutieră, fiind prezenţi pe principalele artere rutiere din judeţ.

Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare care au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru efectuarea unor activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, au aplicat peste 145 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 39.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto.

12 şoferi, sancţionaţi pentru defecţiuni tehnice la maşini

Poliţiştii din cadrul Secţiei Valea Vinului, împreună cu reprezentanţii Registrului Auto Român au desfăşurat la data de 29 aprilie a.c., pe DJ 193, pe raza localităţii Valea Vinului, o acţiune de control în trafic, având ca scop reducerea cauzelor generatoare de accidente rutiere produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor.

Echipele de control au verificat buna funcţionare a autoturismelor din punct de vedere tehnic, concordanţa datelor înscrise în certificatul de înmatriculare cu caracteristicile tehnice, precum şi valabilitatea inspecţiei tehnice periodice şi a asigurării obligatorii.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.610 lei.
Totodată, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare, pentru emisie de noxe peste limita legală admisă, anvelope de alte dimensiuni decât cele omologate, anvelope uzate peste limita legală, anvelope cu alte caracteristici-profil diferit şi Inspecţie tehnică periodică expirată.

Bărbat din Terebeşti prins că a furat

Poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Beltiug efectuează cercetări faţă de un bărbat, de 55 de ani, din Terebeşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În fapt, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în curtea unui imobil situat în sat Pişcari, de unde ar fi sustras bunuri, în valoare de aproximativ 500 lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, în totalitate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517