Satu Mare: Maşină abandonată care încurcă lângă şcoala Ion Creangă din Micro 17

Un sătmărean de vârsta a treia, care nu a dorit să-i publicăm numele, ne-a contactat ieri telefonic cu o problemă legată de o posibilă maşină abandonată în cartierul Micro 17. Sau poate chiar furată. Date exacte nu ne-au fost oferite, însă domnul respectiv spunea că maşina se află în jurul şcolii Ion Creangă, pe o străduţă care duce spre Bulevardul Independenţei, probabil strada Someşului.

Este o maşină Dacia, de culoare închisă, cu numărul AG22NTM. N-a fost mişcată de mult timp, iar eu cred că este furată şi ascunsă aici. Mă mir că nu este observată de către Poliţia Locală deoarece se află sub un nuc şi nu se află la 50 de metri de interesecţie. Deci ar putea fi ridicată şi acolo şi investigată situaţia, poate se găseşte proprietarul. Plus că încurcă foarte mult când ies copiii de la şcoală”, ne-a spus cititorul nostru.

Este ciudat cum în zilele de sâmbătă şi duminică sunt ridicate nenumărate maşini din Micro 17, probabil pentru a se face norma zilnică, dar nu sunt văzute şi astfel de maşini abandonate. Am primit nenumărate reclmaţii în care sătmărenii s-au plâns că se ridică maşini şi că nu mai pot să meargă liniştiţi în weekend în vizită la prieteni, apropiaţi, pentru că le sunt ridicate maşinile din zone în care chiar nu încurcă pe nimeni. Iar locuri de parcare normal că nu se prea găsesc. Dar asta este o altă poveste.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517