Satu Mare, 22 iulie 2022: numărul cazurilor de Covid a ajuns la 303

Comparativ cu ziua de luni 18.07.2022, numărul cazurilor totale active înregistrate în judeţul Satu Mare a crescut de la 303 la 438, iar numărul de persoane izolate în unităţi sanitare a ajuns la 48 de la 30. Incidenţa îmbolnăvirilor de covid-19 la nivelul judeţului Satu Mare este de 1,13 la mia de locuitori la data de 22 iulie 2022.

Cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu covid-19 se inregistrează în municipiile Satu Mare (232 cazuri) şi Carei (23 cazuri), în oraşele Tăşnad (25 cazuri) şi Negreşti-Oaş (9 cazuri) dar şi în comunele Păuleşti (11 cazuri), Doba (9 cazuri), Lazuri şi Supur (câte 8 cazuri). Nu s-au înregistrat decese în ultima perioadă cauzate de infectarea cu coronavirus.

Având în vedere creşterea numărului cazurilor de COVID-19, atât pe teritoriul României, cât şi pe teritoriul celorlalte state, revenim cu recomandarea Institutului Naţional de Sănătate Publică privind respectarea măsurilor minime de protecţie sanitară împotriva COVID-19, astfel:
– purtarea măştii de protecţie în spaţiile aglomerate, atât în cele închise cît şi cele deschise, în mijloacele de transport în comun, în unităţile sanitare;
– evitarea spaţiilor aglomerate (închise sau deschise);
– respectarea regulilor de igienă a mâinilor;
– aerisirea zilnică a încăperilor în care se desfăşoară activităţi;
– rămânerea la domiciliu în cazul apariţiei simptomelor şi luarea legăturii cu medicul de familie în scopul îndrumării.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517