17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Şase sătmăreni premiaţi miercuri la Gala Federaţiei Române de Scrimă

Scris de Ionuţ Blăjean, 06 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Federaţia Română de Scrimă a organizat miercuri, 6 decembrie, Gala de premiere a celor mai buni sportivi şi antrenori ai săi din acest an. Cu această ocazie, Federaţia Română de Scrimă i-a premiat pe toţi sportivii medaliaţi la competiţiile importante din 2017, pe cei mai buni tehnicieni, dar şi pe cei mai buni antrenori de la cadeţi şi juniori.

Evenimentul a fost onorat de reprezentanţi ai COSR, ai MTS, ai CSA Steaua, CS Dinamo, a sponsorilor şi partenerilor FR de Scrimă din 2017, precum şi a altor structuri sportive care colaborează cu forul condus de Laura Cârlescu Badea.

Printre sportivii premiaţi s-au aflat mai mulţi sătmăreni. Astfel, în clasamentul celor mai buni sportivi, Amalia Tătăran (Dinamo) s-a situat pe locul 2 pentru medalia de bronz de la CE seniori din proba de spadă echipe de la Tbilisi şi pentru medalia de argint de la CE tineret din proba de spadă individual de la Minsk. Amalia Tătăran a apărut şi pe locul 4 alături de sătmăreanca Greta Vereş (Steaua), Raluca Sbîrcia, Adela Danciu, adică echipa de spadă seniori care a cucerit bronzul la CE de la Tbilisi. Pe locul 6 am avut trei sportivi de la CS Satu Mare. Spadasinii Adam Macska, Alexandru Oroian, Balazs Szilagyi, dar şi Mihai Bigea au luat bronzul în proba pe echipe de la CE de cadeţi de la Plovdiv.

Tot cu acestă ocazie au fost premiaţi şi cei mai buni tehnicieni şi cei mai buni antrenori de la cadeţi şi juniori. Printre ei s-a aflat Nagy Lehel, antrenorul de spadă masculin de la CS Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.