21.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Noii miniştri au depus jurământul .(reluare) 01.40 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.10 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitaţi: Loga Lorand, Loga Hajnalka. Titlul emisiunii: Noi recorduri doborâte de Loga Dance School.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 09.45 La Psiholog 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Noii miniştri au depus jurământul .(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 14.40 Teleshopping 15.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 17.00 Cultură – România 1918 oameni, momente şi imagini. 18.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessey. Titlul emisiunii: Un nou program de educaţie ecologică adresat tinerilor: Labirintul reciclării. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă.

Şase sătmăreni premiaţi miercuri la Gala Federaţiei Române de Scrimă

Scris de Ionuţ Blăjean, 06 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Federaţia Română de Scrimă a organizat miercuri, 6 decembrie, Gala de premiere a celor mai buni sportivi şi antrenori ai săi din acest an. Cu această ocazie, Federaţia Română de Scrimă i-a premiat pe toţi sportivii medaliaţi la competiţiile importante din 2017, pe cei mai buni tehnicieni, dar şi pe cei mai buni antrenori de la cadeţi şi juniori.

Evenimentul a fost onorat de reprezentanţi ai COSR, ai MTS, ai CSA Steaua, CS Dinamo, a sponsorilor şi partenerilor FR de Scrimă din 2017, precum şi a altor structuri sportive care colaborează cu forul condus de Laura Cârlescu Badea.

Printre sportivii premiaţi s-au aflat mai mulţi sătmăreni. Astfel, în clasamentul celor mai buni sportivi, Amalia Tătăran (Dinamo) s-a situat pe locul 2 pentru medalia de bronz de la CE seniori din proba de spadă echipe de la Tbilisi şi pentru medalia de argint de la CE tineret din proba de spadă individual de la Minsk. Amalia Tătăran a apărut şi pe locul 4 alături de sătmăreanca Greta Vereş (Steaua), Raluca Sbîrcia, Adela Danciu, adică echipa de spadă seniori care a cucerit bronzul la CE de la Tbilisi. Pe locul 6 am avut trei sportivi de la CS Satu Mare. Spadasinii Adam Macska, Alexandru Oroian, Balazs Szilagyi, dar şi Mihai Bigea au luat bronzul în proba pe echipe de la CE de cadeţi de la Plovdiv.

Tot cu acestă ocazie au fost premiaţi şi cei mai buni tehnicieni şi cei mai buni antrenori de la cadeţi şi juniori. Printre ei s-a aflat Nagy Lehel, antrenorul de spadă masculin de la CS Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.