Image 1
Image 2
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii:

600 grame de ciuperci,

1 gr. piper,

30 gr. mărar,

100 ml lei,

20 gr. sare,

zeamă de lămâie

Mod de pregătire: se spală ciupercile în mai multe ape. Se fierb în apă (2 ceşti) cu sare. Când s-au înmuiat se scot şi se strecoară. Separat, în salatieră se prepară sosul compus din: ulei, zeamă de lămâie, piper, sare, mărarul tocat şi zeama de ciuperci (atât cât e nevoie). Se taie ciupercile fideluţă şi se amestecă împreună cu sosul respectiv.

 

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Omurice: Omeletă Japoneză cu orez

Omurice: Omeletă Japoneză cu orez

Există două povești despre adevărata origine și crearea acestui fel de mâncare neobișnuit de fuziune. Unul susține că a fost creat în Tokyo ca un fel de mâncare pregătit rapid pentru a hrăni personalul restaurantului. Cu toate acestea, cealaltă poveste spune că, de fapt, a fost inventat în Osaka ca o masă special concepută pentru un anumit client care putea mânca doar alimente ușoare.

REȚETE ROMÂNEȘTI

Sarmale bătrâneşti cu carne de porc

Sarmalele, un clasic culinar est-european, combină carnea tocată cu orez, ceapă, și condimente, înfășurate în frunze de varză acră, coapte lent cu slănină afumată și bulion de roșii, reflectând o tradiție gastronomică bogată și istorică.

Tarta cu cireșe

DESERT

Tarta cu cireșe: Răsfățul verii

Savurați gustul verii cu o delicioasă Tarta cu Cireșe, perfectă pentru zilele călduroase, întâlnirile de duminică în familie sau petrecerile cu prietenii în grădină sau pe terasă. Această tarta combină dulceața cireșelor cu un aluat fraged, făcând-o desertul ideal pentru orice ocazie.