19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

Sagan, a reuşit „dubla” în Turul Franţei

Scris de Daniel Chiorean, 04 iulie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Peter Sagan a reuşit a doua sa victorie de etapă în Turul Franţei, la prima participare în competiţia regină a ciclismului. Rutierul slovac s-a impus în etapa a 3-a, disputată între Orchies şi Boulogne-sur-Mer.


Ciclistul lui Liquigas a fost din nou de neoprit într-o etapă presărată cu extrem de multe căzături, în care Kanstantin Siutsou şi Jose Joaquin Rojas au abandonat. Sagan s-a impus la sprint, pe o căţărare de categoria a 4-a, în faţa norvegianului Edvald Boasson Hagen (Sky) şi a compatriotului Martin Velits (Omega Pharma-Quick Step). Liderul clasamentului general, Fabian Cancellara (RadioShack), a sosit pe locul patru şi şi-a păstrat tricoul galben. De notat că finalul cursei a fost marcat de evadarea solitară a lui Sylvain Chavanel, care a fost prins de pluton cu doar câteva sute de metri înainte de linia de sosire. Campionul en-titre, Cadel Evans, a atacat şi el pe final, pentru a câştiga câteva secunde în raport cu adversarul său direct la victorie, Bradley Wiggins (care a sosit la 8 secunde de lider, dar a primit acelaşi timp ca al învingătorului, ca urmare a unui incident petrecut în ultimul kilometru şi în care mai mulţi rutieri au căzut), însă australianul nu a reuşit, în cele din urmă, decât o clasare în top 10.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.