Ruşine istorică suferită de Argentina lui Messi

Scris de I. Z., 22 noiembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale s-a înregistrat ieri în Qatar. Pornită clar favorită, Argentina s-a văzut afi învinsă tocmai de Arabia Saudită, scor 1-2. Sud americanii au condus la pauză, scor 1-0, după care totul s-a schimbat în partea secundă. Arabia Saudită a egalat după care a făcut 2-1 printr-un gol spectaculos. Şi nu s-a mai marcat.

Chiar dacă a deschis scorul din penalty şi a mai avut un gol anulat pentru offside, Lionel Messi n-a reuşit să împiedice Arabia Saudită după 36 de partide fără înfrângere pentru Argentina.
„Nu avem nicio scuză. Trebuie să rămânem uniţi în drumul nostru la această Cupa Mondială. Oamenilor care ne susţin le spun să aibă încredere în noi. Acest grup nu se va lasă doborât. Învingem Mexic şi apoi totul va depinde doar de noi”, a mai transmis decarul Argentinei.
Argentina a pierdut primul meci în care Messi marchează, după 2009 contra Spaniei.
Campioană Americii de Sud mai are de jucat cu Mexic (26 noiembrie) şi Polonia (30 noiembrie).

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 25 noiembrie 2022, ora 13:10

    Dupa Argentina, si marea Germanie a incasat-o de la Japonia !!!. Manifestarea politica a fotbalistilor germaniei premergator inceputului partidei nu a fost de folos echipei !. LGBTQ ( homosexualitatea ) NU are ce cauta in Europa crestina !!!. Nici Bunul Dumnezeu NU o suporta ! . Homosexualitatea este opera necuratului, cel al diavolului la care nu aderam si pe care o respingem categoric !. Sper ca Germania sa fie eliminata dupa faza grupelor !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517