Rugăciune pentru Satu Mare, la Casa Meşteşugarilor

Scris de Mirela Filimon, 21 ianuarie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preoţi şi episcopi de la toate cultele din municipiul Satu Mare s-au unit miercuri, 20 ianuarie în rugăciune, având în vedere vremurile tulburi pe care le trăim. Părintele ortodox Ioan Chiş,  episcopul Eugen Schonberger, protopopul Dumitru Roman, părintele Bela Pallai, precum şi alţi reprezentanţi ai cultelor reformate, penticostale, baptiste s-au rugat ieri atât pentru sătmăreni, cât şi pentru binele şi sănătatea întregii omeniri.

Rugăciunea comună a început de la ora 15.00, în sala de evenimente a Casei Meşteşugarilor, în prezenţa a zeci de sătmăreni, reprezentanţi ai autorităţilor locale, în special consilieri locali sau reprezentanţi ai Primăriei Satu Mare. De altfel, evenimentul intitulat „Rugăciune pentru Satu Mare” a fost organizat de consilierul municipal Lilla Dohi Trepszker, în colaborare cu Primăria Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. tractorist a spus: 21 ianuarie 2021, ora 17:38

    In Satu- Mare au fost, sunt si vor fi todeauna „vremuri tulburi”. Daca pe noi nu ne mai ajuta numai rugaciunile „Marilor Preoti” suntem deja pierduti,Situatia mizerabila , drumurile, sistemul de invatamint, de sanatate etc. din orasul nostru au fost si sunt create de conducatori tulburi si corupti din acest oras. Proiectele mai mari au fost si sunt finantate de UE, banii dispar in canele misterioase, sunt tot mai multi oameni in oras care traiesc in castele, cu mai multe apartemente in Cluj bineinteles ei merita aceste bogatii pentru ca au „muncit greu” ca sa ajunga in elita orasului.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517