,,Rugăciune pentru Satu Mare”, la a treia ediţie

Scris de I. Z., 19 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Rugaciune Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare şi Consiliul Local au organizat joi, 19 ianuarie ,,Rugăciune pentru Satu Mare”, eveniment care se află la cea de-a III-a ediţie.

„Rugăciune pentru Satu Mare” îşi propune să aducă împreună oameni din confesiuni diferite care sunt uniţi de acelaşi crez, aceeaşi dorinţă de a face din comunitatea noastră o lume mai bună.

În acest an, evenimentul a început cu programul oferit de grupul vocal Artemis, care i-a încântat pe cei prezenţi cu două piese gospel, după care primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor a deschis evenimentul.

La Rugăciunea pentru Satu Mare au participat din partea Episcopiei Romano-Catolice Pr. Hársfalvi Ottó- vicar general, arhidecan, paroh, din partea Protopopiatului Ortodox Satu Mare, preotul paroh Ioan Dobrican, protopopul greco-catolic român Dumitru Roman, protopopul Pallai Béla şi preotul paroh Pallai Béla din partea Protopopiatul greco-catolic maghiar, preot Rácz Ervin Lajos, director general al Eparhiei Reformate de pe lângă Piatra Craiului, pastorul Danciu Ioan de la Biserica Penticostală, pastorul Kovács József din partea Bisericii Baptistă, preotul Pálffy Anna Mária din partea Bisericii Unitariane şi preotul Illyes Sandor din partea Bisericii Evanghelice.

De asemenea, au mai participat consilieri locali, parlamentari, reprezentanţii instituţiilor publice din municipiu, reprezentaţii ONG-urilor care s-au implicat în ajutorarea oraşelor înfrăţite din Ucraina şi a refugiaţilor.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517