24.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Romeo Nicoară, Dumitru Pop, Ştefan Ressler. Titlul emisiuni: Politicieni români au exportat scandalul în Parlamentul European.(reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.45 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Criza forţi de muncă în judeţul Satu Mare. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Fiţi sarea pământului. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Romeo Nicoară, Dumitru Pop, Ştefan Ressler. Titlul emisiuni: Politicieni români au exportat scandalul în Parlamentul European.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Panoramic sportiv, cu Ioînuţ Blăjan, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Noutăţi la început de an din boxul sătmărean. 14.00 Teleshopping 14.15 Cultură 16.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 17.00 Cultură 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni:Scandal pe seama confesiunilor religioase.

Romeo Nicoară îl atacă frontal pe ministrul Daea pentru cadastrare

Scris de Sergiu Podina, 18 mai 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Romeo Nicoara si Adrian Oros la conferinta de presa

Romeo Nicoara si Adrian Oros la conferinta de presa

Fermierii ar putea rămâne fără subvenţii din anul 2020, spune Adrian Oros

Joi, 17 mai, deputatul Romeo Nicoară a organizat la sediul Partidului Naţional Liberal (PNL) Satu Mare o conferinţă de presă. Subiectele abordate s-au referit la problemele ce vizează plata contribuţiilor sociale

a profesorilor. Totodată a fost lansată şi la Satu Mare o campanie de informare susţinută de liberali, privind Pilonul II de Pensii. 

Invitatul parlamentarului sătmărean a fost Adrian Oros, deputat PNL de Cluj şi totodată vicepreşedinte al partidului la nivel naţional. Subiectele abordate de acesta au avut în prim plan agricultura, critici dure fiindu-i aduse ministrului de resort Petre Daea. 

Membrii de frunte ai PNL încearcă să demonstreze cu fiecare apariţie în public că nu iartă niciun derapaj făcut de factorii decidenţi din actuala coaliţie de guvernare.

Acest lucru s-a întâmplat şi ieri, când la sediul partidului din municipiul Satu Mare a fost organizată o conferinţă de presă. De această dată, întâlnirea cu reprezentanţii mass-media a fost iniţiată de Romeo Nicoară, deputat liberal de Satu Mare.

 

Continuarea o puteţi citi în ediţia tipărită din data de 18 mai.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.