Revista Playboy îşi închide ediţia print din cauza noului virus | Informaţia Zilei

Revista Playboy îşi închide ediţia print din cauza noului virus

Scris de Vasile Andreica, 20 martie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Revista Playboy, una dintre cele mai cunoscute din lume, a anunţat că îşi închide ediţia printată în Statele Unite, după numărul de primăvară, care va fi la chioşcuri săptămâna aceasta, potrivit The Guardian.

„Întrucât a devenit din ce în ce mai clar că răpândirea coronavirusului afectează producţia şi aprovizionarea, am fost nevoiţi să reluăm discuţia la nivelul companiei cu privire la soluţiile cele mai bune în a transforma acest produs astfel încât să îndeplinească cerinţele actuale ale cititorului”, a spus Ben Kohn, CEO al Playboy Entreprises, el menţionând că în acest fel revista va putea fi accesată zilnic, nu o dată la trei luni.

Pe internet, revista va publica pentru prima dată cunoscutul interviu Playboy, „20Q”, „Playboy Advisor” şi pictorialele.

Acesta admite că cititorii şi-au schimbat comportamentul de-a lungul timpului, dar revista va continua să apară în print din 2021, aducând la chioşcuri ediţii speciale, parteneriate cu creatori inovatori şi colecţii vechi.

„Printul reprezintă, pentru noi, începutul şi va fi mereu o parte din ceea ce suntem”, a mai spus Kohn.

Revista Playboy a fost fondată de Hugh Hefner în 1953 şi de atunci a devenit un brand. În paginile sale, au scris scriitori renumiţi precum Joyce Carol Oates, James Baldwin, Margaret Atwood şi Saul Bellow.

În 2016, revista a început să nu mai publice poze complet nud pe prima pagină.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345