24.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Manuela Rogoz, Ioan Stănică. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă vine în judeţul Satu Mare de ziua armatei române. (reluare) 04.00 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitat: Attila Pelcz. Titlul emisiuni: Activitate bogată pentru clubul Judo Master Satu Mare. 05.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Călin Secan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 10.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Marian Buzilă – un tenor de succes 11.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Ce este stima de sine? 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Manuela Rogoz, Ioan Stănică. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă vine în judeţul Satu Mare de ziua armatei române. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Rodica Lohan. Titlul emisiuni: Tinerii şi sănătatea mintală. 17.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Paul Dancu. Titlul emisiuni: Uniunea Democrată a Slovacilor şi Polonezilor Satu Mare se prezintă. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Recital la două piane marţi la Filarmonică

Scris de Vasile Andreica, 22 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Ranki Dezso şi Klukon Edit

Ranki Dezso şi Klukon Edit

Ultima săptămână a Zilelor Muzicale Sătmărene începe cu recitalul pianiştilor maghiari Ranki Dezso şi Klukon Edit, programat marţi, 24 octombrie, la ora 18.30, în sala Filarmonicii din Satu Mare. Cei doi vor interpreta muzica lui Dukay Barnabas şi aranjamente făcute de acesta la lucrări de Johann Sebastian Bach şi Franz Liszt (Simfonia ”Dante”). Se va cânta la două piane.

Compozitorul Dukay Barnabas s-a născut în 1950 şi este profesor la Academia de Muzică ”Franz Liszt” din Budapesta. Ranki Dezso s-a născut la Budapesta în anul 1951. Cunoscut în toată lumea ca un pianist virtuoz, membru al renumitei clase Kadosa Pal în cadrul Academiei din Budapesta. La 17 ani a fost admis la Academie direct în anul II de studiu. În anul 1969 obţine premiul I la Concursul Internaţional de pian R. Schumann de la Zwickau. În anul 1973 a devenit solistul Filarmonicii din Budapesta, concertând de 60-70 de ori pe an. În ultimele două decenii apare alături de soţia sa Klukon Edit, în diverse concerte de muzică de cameră, atingând un repertoriu vast care cuprinde şi simfonia Faust de Liszt sau Simfonia a IX-a de Beethoven, amândouă transcrise pentru două piane.

Concertul nu este inclus în abonament, iar biletele se găsesc la intrarea sălii de concerte.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.