Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Update: Razie în cartierul de rromi din Turulung

Scris de Stela Cădar, 14 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Update: ora 12:50. Au fost conduse la sediul de poliţie 46 de persoane pentru stabilirea identităţii şi a justificării prezenţei lor în acel loc şi au fost puse în executare 4 mandate de aducere, emise de organele de urmărire penală pe numele unor persoane care se sustrăgeau de la cercetări în cadrul dosarelor penale instrumentate de poliţişti.

„În dimineaţa zilei de 14.09.2017, între orele 06:00 – 11:00, 32 de poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale şi rutieră, însoţiţi de 40 de jandarmi, au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea faptelor antisociale şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, a vieţii şi integrităţii persoanelor, într-o zonă cu risc criminogen ridicat din comuna Turulung.” se arată într+un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.
Pe lângă activităţile specifice de legitimare/identificare de persoane, s-a urmărit prinderea unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni, dar şi respectarea legislaţiei referitoare la normele de convieţuire socială, la regimul domiciului şi de evidenţă a persoanelor.
Au fost conduse la sediul de poliţie 46 de persoane pentru stabilirea identităţii şi a justificării prezenţei lor în acel loc şi au fost puse în executare 4 mandate de aducere, emise de organele de urmărire penală pe numele unor persoane care se sustrăgeau de la cercetări în cadrul dosarelor penale instrumentate de poliţişti, pentru administrarea probatoriului în infracţiuni de lovire şi alte violenţe sau tulburarea ordinii şi liniştii publice, mai preciyeayă sursa citată.
În 5 dosare penale aflate în instrumentarea poliţiştilor şi sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au fost efectuate verificări şi audieri.
Au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1140 lei, din care 11 la OUG 97/2005, privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români şi 2 la Legea 61/1991, sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Zeci de poliţişti şi jandarmi au descins astăzi în cartierul de rromi din Turulung. Este vorba de o razie de amploare efectuată de oamenii legii. Toate persoanele găsite în zonă au fost legitimate şi în funcţie de situaţie au fost amprentaţi. Vom reveni cu amănunte.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.