19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat președintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa și avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investițiilor la Spitalul Județean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitați: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat președintele cu premierul?(reluare) 13.00 Știri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audiențe în direct 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Știri 22.00 Audiențe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

Update: Razie în cartierul de rromi din Turulung

Scris de Stela Cădar, 14 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Update: ora 12:50. Au fost conduse la sediul de poliţie 46 de persoane pentru stabilirea identităţii şi a justificării prezenţei lor în acel loc şi au fost puse în executare 4 mandate de aducere, emise de organele de urmărire penală pe numele unor persoane care se sustrăgeau de la cercetări în cadrul dosarelor penale instrumentate de poliţişti.

„În dimineaţa zilei de 14.09.2017, între orele 06:00 – 11:00, 32 de poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale şi rutieră, însoţiţi de 40 de jandarmi, au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea faptelor antisociale şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, a vieţii şi integrităţii persoanelor, într-o zonă cu risc criminogen ridicat din comuna Turulung.” se arată într+un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.
Pe lângă activităţile specifice de legitimare/identificare de persoane, s-a urmărit prinderea unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni, dar şi respectarea legislaţiei referitoare la normele de convieţuire socială, la regimul domiciului şi de evidenţă a persoanelor.
Au fost conduse la sediul de poliţie 46 de persoane pentru stabilirea identităţii şi a justificării prezenţei lor în acel loc şi au fost puse în executare 4 mandate de aducere, emise de organele de urmărire penală pe numele unor persoane care se sustrăgeau de la cercetări în cadrul dosarelor penale instrumentate de poliţişti, pentru administrarea probatoriului în infracţiuni de lovire şi alte violenţe sau tulburarea ordinii şi liniştii publice, mai preciyeayă sursa citată.
În 5 dosare penale aflate în instrumentarea poliţiştilor şi sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au fost efectuate verificări şi audieri.
Au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1140 lei, din care 11 la OUG 97/2005, privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români şi 2 la Legea 61/1991, sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Zeci de poliţişti şi jandarmi au descins astăzi în cartierul de rromi din Turulung. Este vorba de o razie de amploare efectuată de oamenii legii. Toate persoanele găsite în zonă au fost legitimate şi în funcţie de situaţie au fost amprentaţi. Vom reveni cu amănunte.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.