Rabla pentru Electrocasnice începe pe 17 iunie

Scris de Cristina Bursuc, 13 mai 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Programul Rabla pentru Electrocasnice va începe la mijlocul lunii iunie, el avînd reguli noi. În primul rând, televizoarele au fost scoase de pe lista achiziţiilor. Iar în al doilea rând, tichetele trebuie folosite în cel mult 7 zile. În caz contrar, beneficiarii pierd dreptul de a participa la următoarea sesiune.

Prima ediţie din acest an a programului Rabla pentru Electrocasnice începe pe 17 iunie cu o perioadă de înscriere pentru cei care nu deţin un cont. Ulterior, prima etapă e programată pe 26 iunie, a doua pe 1 iulie, iar a treia pe 8 iulie.

În prima etapă vor putea fi cumpărate maşini de spălat rufe şi vase, dar şi frigidere. În cea de-a doua etapă, laptopuri şi tablete. Etapa a treia este rezervată aparatelor de aer condiţionat, uscătoarelor de rufe şi aspiratoarelor. Din program a fost exclusă a;adar achiziţia de televizoare.

Faţă de anul trecut, voucherele vor fi valabile 7 zile, în loc de 15. Iar cine nu foloseşte tichetul nu mai poate participa la următoarea sesiune.

Valoarea voucherelor a rămas între 200 şi 500 de lei, în funcţie de produs.

Anul acesta sunt disponibile 100 de milioane de lei, cu 25 de milioane mai mult faţă de ediţia precedentă. Vor fi două sesiuni, iunie – iulie şi noiembrie – decembrie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517