PSD organizează consultări cu societatea civilă – „O LUNĂ DE SOLIDARITATE” pentru a combate pandemia

Scris de I. Z., 27 octombrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

          PSD iniţiază, joi, 28 octombrie, o serie de consultări cu reprezentanţii sectoarelor afectate de pandemie, în vederea identificării soluţiilor pentru depăşirea crizei sanitare în care se află România. Discuţiile vor avea loc în sistem hibrid, cu prezenţă atât la sediul central al partidului, cât şi online.

                     PSD consideră că restricţiile haotice şi impredictibile impuse până acum de autorităţi, fără consultarea celor vizaţi, nu pot rezolva problemele deosebit de grave provocate de actuala pandemie. În opinia PSD, este nevoie de un plan coerent şi predictibil, acceptat de reprezentanţii sectoarelor afectate, pentru „O LUNĂ DE SOLIDARITATE”, cu scopul depăşirii actualului val al pandemiei şi al revenirii cât mai rapide la normalitate.

                     Programul consultărilor este următorul:

o                   Sindicate, ora 10:00

o                   Educaţie, ora 16:00

o                   Mediul de afaceri, ora 17:00

                     Din partea PSD va participa un grup de specialişti din sănătate şi educaţie, sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila.


O zi buna!
Biroul de Presa al PSD

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517