Prinţul Charles, confirmat pozitiv cu coronavirus | Informaţia Zilei

Prinţul Charles, confirmat pozitiv cu coronavirus

Scris de Terezia G., 25 martie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Prinţul Charles a fost confirmat pozitiv cu coronavirus şi se autoizolează la el acasă în Scoţia. În vârstă de 71 de ani, prinţul Charles are o stare de spirit bună şi a lucrat în ultimele zile, scrie The Guardian.

Medicii care l-au consultat cred că cel mai posibil s-a infectat cu coronavirus în 13 martie, dar nu se cunoaşte sursa din cauza numărului mare de întâlniri pe care membrul Casei Regale Britanice la- avut în ultima perioadă. Prinţul Charles a văzut-o ultima dată pe Majestatea Sa Regina pe 12 martie, dată în care a avut şi ultima întâlnire publică. Totuşi a ţinut de atunci mai multe întâlniri private.

Şi ducesa de Cornwall a fost testată, dar nu are virusul. Camilla se autoizolează separat de Charles la Birkhall timp de 14 zile.

Nu au fost făcute publice detalii despre simptomele prezentate de prinţul Charles, cu excepţia faptului că acestea sunt uşoare.

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517