00.00 Audienţe în direct cu Eva, invitat: Erdei D. István. Titlul emisiuni: Az adóforradalom hozadékai és a BKT módosítása (Urmările revoluţiei fiscale şi modificările Codului Penal).(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Nicolae Bura, Ciprian Costea, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Dragnea, condamnat cu executare în primă instanţă.(reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă între cunoscuţi. 03.40 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Radu David. Titlul emisiuni: File din istoria Colegiului Naţional Ioan Slavici. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 05.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Eva, invitat: Erdei D. István. Titlul emisiuni: Az adóforradalom hozadékai és a BKT módosítása (Urmările revoluţiei fiscale şi modificările Codului Penal).(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Ovi D. Pop. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela.Titlul emisiunii: Gorogkatolikus elet (Viaţa greco-catolică). 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Nicolae Bura, Ciprian Costea, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Dragnea, condamnat cu executare în primă instanţă.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Vasile Nechita,invitaţi: Hajnalka şi Paul Kallai. Titlul emisiunii: Legumicultorii sunt sufocaţi de concurenţa importurilor. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu,invitaţi: Formaţia Mister. 16.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Pop Maria. Titlul emisiuni:Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm. 17.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Angajaţi ai Protecţiei Mediului Satu Mare, în excursie de studiu în sudul ţării. 18.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 19.00 Cultură, festival Samfest Jazz internaţional. (în direct) 23.30 Ştiri

Primăria Satu Mare şi mediul de afaceri

Scris de Publicitate, 31 mai 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Augustin Istoc

Augustin Istoc

Pe lângă minciunile enunţate în mandatul 2012-2016 de tripleta Coica, Roca şi Băbuţ adică: al treilea pod cu începere din 2015, 2 poduri până în 2020, reabilitare totală în 2015 a străzilor Şoimoşeni şi Depozitelor , pistă de biciclişti spre pădurea Noroieni, 18 blocuri cu 1044 apartamente pentru tineri,unităţi locative cu una, două şi trei camere, fond de dezvoltare pentru Satu Mare, extindere Parc Industrial, Satu Mare IT Valley, garantarea creditelor pentru start-up, şoseaua de centură, sala polivalentă, etc,etc se mai impune şi o analiză a poziţiei conducerii Primăriei faţă de mediul de afaceri.

În luna octombrie 2014 fiind iminent protestul societăţilor comerciale de pe platforma de Nord a municipiului (Str. Şoimoşeni) prefectul în exerciţiu dl.Avram Eugeniu s-a deplasat la faţa locului pentru a analiza doleanţele, mai mult a organizat cu 3 zile înaintea mitingului o întâlnire a factorilor implicaţi. Lista participanţilor a fost: Prefect Avram Eugeniu, Primar Dorel Coica, Comisar şef Vlad Florentin- IJP, Colonel Bocea Vasile – jandarmerie, personal prefectură şi 7 Directori de pe platforma Şoimoşeni.

Bineînţeles că întâlnirea a început fără prezenţa primarului Dorel Coica care şi-a făcut apariţia abia după ce discuţiile începuseră. În calitate de reprezentant desemnat al acestei platforme am încercat să explic nevoile şi urgenţele societăţilor comerciale care contribuie anual cu 4 milioane de Euro la bugetele locale şi centrale. Dl. Coica nu a avut răbdare să asculte m-a întrerupt din expunere fără ca să ceară dreptul organizatorului (Prefect Avram) spunând că lucrarea pe Str. Şoimoşeni eventual se va face în 2015. S-a ridicat ostentativ, s-a îndreptat spre uşa de unde spre uluirea celor prezenţi a spus: „Eu v-am dat aprobare d-voastră n-aveţi decât să ţineţi mitingul.”

Nu tu analiză nu tu deplasare la faţa locului doar indiferenţă şi dispreţ. Mitingul programat a avut loc cu prezenţa a 4 televiziuni dintre care 2 au relatat evenimentul la nivel naţional.Frumoasă imagine a municipiului Satu Mare şi a conducătorului ei dl. Dorel Coica. Fără cel mai mic respect faţă de reprezentantul Guvernului în teritoriu dl. Coica şi-a permis sfidarea asistenţei inclusiv a reprezentanţilor mediului de afaceri. Nu este o noutate pentru nimeni că pe strada Lucian Blaga în faţa cabinetelor Coica parcarea este executată la cele mai înalte standarde.

Ne întrebăm dacă a avut aprobare pentru ocuparea spaţiilor verzi. În 4 ani de zile nu a organizat măcar o întâlnire cu mediul de afaceri; eventual a participat la Balul oamenilor de afaceri. Aceeaşi situaţie dezastruoasă o întâlnim şi pe str. Depozitelor unde societăţile comerciale îndură un adevărat calvar parcurgând artera menţionată. Nimic nu-l poate face pe dl. primar Coica să acţioneze în favoarea societăţilor comerciale ca acestea să se concentreze pe activitatea lor curentă cu multe probleme şi nu să se mai gândească cum să-şi repare drumurile de acces.

Jovialitatea, populismul d-lui Primar Coica sunt doar de paradă . În fapt ceea ce-l caracterizează sunt aroganţa, indiferenţa faţă de nevoile mediului de afaceri, mândria prost înţeleasă. Consideră că umbrela protectoare de la Bucureşti cât şi relaţiile pe care le are pot învinge orice. Această mică istorioară are darul de a sublinia indiferenţa şi batjocura la adresa mediului de afaceri vizavi de ploconeala prin pieţe şi la televizor a d-lui Coica.

IŞTOC AUGUSTIN- CANDIDAT PE LISTELE PNL LA CONSILIUL LOCAL SATU MARE

Abonează-te acum Online!
 1. orasean a spus: 02 iunie 2016, ora 16:45

  ciprian ciocu mic dute la un consult la COIca

 2. ciprian a spus: 02 iunie 2016, ora 08:24

  Cand nu ai idei mai bine lovesti in altul, caci tigania are priza la public…trebuia sa ne spuneti cu ce a contribuit PNL la bunastarea orasului

 3. Sătmăreanul a spus: 01 iunie 2016, ora 21:10

  Primăria Satu Mare şi mediul de afaceri – vaca si baletul. Vel mai prost primar din 89 până acum!!!!

 4. alexa a spus: 01 iunie 2016, ora 17:23

  Felicitari,D.le inginer,sunteti f.documentat,a-ti pus degetul pe rana,sa faceti si sa spuneti mai multe nereguli despre acest sudist care batjocoreste cetateanul satmarean,bravo ,felicitari
  Trezitiva satmarenilor !

 5. cititorul a spus: 31 mai 2016, ora 21:29

  Coica afacut in Satu Mare,ca mai grava crima anpotriva comunitati,prin demolarea garajelor si amenajarea in locul lor boscheti, cuiburi de sobolani si gunoaie, daca dorea binele comunitati, garajele construite esteti le inchiria din sumele realizate scotea pe semeni nostri inpreuna co copii din boscheti,de sub podurii,alta crima este desfintarea apartamentelor de locuit si trasformarea lor in cuiburi de afacere personala.

 6. cititorul a spus: 31 mai 2016, ora 21:27

  Coica afacut in Satu Mare,ca mai grava crima anpotriva comunitati,prin demolarea garajelor si amenajarea in locul lor boscheti, cuiburi de sobolani si gunoaie, daca dorea binele comunitati, garajele construite esteti le inchiria din sumele realizate scotea pe semeni nostri inpreuna co copii din boscheti,de sub podirii,alta crima este desfintarea apartamentelor de locuit si trasformarea lor in cuiburi de afacere personala.

 7. satu a spus: 31 mai 2016, ora 19:45

  Aveti perfecta dreptate d-le ISTOC COIca nu este decit o jigodie un profitor care n-a facut nimic pentru orasul asta decit concerte

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.