Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 02.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 03.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 05.17 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru Mediu la final 05.43 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Florile, între pasiune şi afacere 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Mariana Dragoş 10.27 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 11.28 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 14.13 Teleshopping 14.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 15.36 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 16.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, titlul emisiunii: Un proiect în parteneriat cu alte 4 ţări 17.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

Primăria Satu Mare şi mediul de afaceri

Scris de Publicitate, 31 mai 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Augustin Istoc

Augustin Istoc

Pe lângă minciunile enunţate în mandatul 2012-2016 de tripleta Coica, Roca şi Băbuţ adică: al treilea pod cu începere din 2015, 2 poduri până în 2020, reabilitare totală în 2015 a străzilor Şoimoşeni şi Depozitelor , pistă de biciclişti spre pădurea Noroieni, 18 blocuri cu 1044 apartamente pentru tineri,unităţi locative cu una, două şi trei camere, fond de dezvoltare pentru Satu Mare, extindere Parc Industrial, Satu Mare IT Valley, garantarea creditelor pentru start-up, şoseaua de centură, sala polivalentă, etc,etc se mai impune şi o analiză a poziţiei conducerii Primăriei faţă de mediul de afaceri.

În luna octombrie 2014 fiind iminent protestul societăţilor comerciale de pe platforma de Nord a municipiului (Str. Şoimoşeni) prefectul în exerciţiu dl.Avram Eugeniu s-a deplasat la faţa locului pentru a analiza doleanţele, mai mult a organizat cu 3 zile înaintea mitingului o întâlnire a factorilor implicaţi. Lista participanţilor a fost: Prefect Avram Eugeniu, Primar Dorel Coica, Comisar şef Vlad Florentin- IJP, Colonel Bocea Vasile – jandarmerie, personal prefectură şi 7 Directori de pe platforma Şoimoşeni.

Bineînţeles că întâlnirea a început fără prezenţa primarului Dorel Coica care şi-a făcut apariţia abia după ce discuţiile începuseră. În calitate de reprezentant desemnat al acestei platforme am încercat să explic nevoile şi urgenţele societăţilor comerciale care contribuie anual cu 4 milioane de Euro la bugetele locale şi centrale. Dl. Coica nu a avut răbdare să asculte m-a întrerupt din expunere fără ca să ceară dreptul organizatorului (Prefect Avram) spunând că lucrarea pe Str. Şoimoşeni eventual se va face în 2015. S-a ridicat ostentativ, s-a îndreptat spre uşa de unde spre uluirea celor prezenţi a spus: „Eu v-am dat aprobare d-voastră n-aveţi decât să ţineţi mitingul.”

Nu tu analiză nu tu deplasare la faţa locului doar indiferenţă şi dispreţ. Mitingul programat a avut loc cu prezenţa a 4 televiziuni dintre care 2 au relatat evenimentul la nivel naţional.Frumoasă imagine a municipiului Satu Mare şi a conducătorului ei dl. Dorel Coica. Fără cel mai mic respect faţă de reprezentantul Guvernului în teritoriu dl. Coica şi-a permis sfidarea asistenţei inclusiv a reprezentanţilor mediului de afaceri. Nu este o noutate pentru nimeni că pe strada Lucian Blaga în faţa cabinetelor Coica parcarea este executată la cele mai înalte standarde.

Ne întrebăm dacă a avut aprobare pentru ocuparea spaţiilor verzi. În 4 ani de zile nu a organizat măcar o întâlnire cu mediul de afaceri; eventual a participat la Balul oamenilor de afaceri. Aceeaşi situaţie dezastruoasă o întâlnim şi pe str. Depozitelor unde societăţile comerciale îndură un adevărat calvar parcurgând artera menţionată. Nimic nu-l poate face pe dl. primar Coica să acţioneze în favoarea societăţilor comerciale ca acestea să se concentreze pe activitatea lor curentă cu multe probleme şi nu să se mai gândească cum să-şi repare drumurile de acces.

Jovialitatea, populismul d-lui Primar Coica sunt doar de paradă . În fapt ceea ce-l caracterizează sunt aroganţa, indiferenţa faţă de nevoile mediului de afaceri, mândria prost înţeleasă. Consideră că umbrela protectoare de la Bucureşti cât şi relaţiile pe care le are pot învinge orice. Această mică istorioară are darul de a sublinia indiferenţa şi batjocura la adresa mediului de afaceri vizavi de ploconeala prin pieţe şi la televizor a d-lui Coica.

IŞTOC AUGUSTIN- CANDIDAT PE LISTELE PNL LA CONSILIUL LOCAL SATU MARE

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
 1. orasean a spus: 02 iunie 2016, ora 16:45

  ciprian ciocu mic dute la un consult la COIca

 2. ciprian a spus: 02 iunie 2016, ora 08:24

  Cand nu ai idei mai bine lovesti in altul, caci tigania are priza la public…trebuia sa ne spuneti cu ce a contribuit PNL la bunastarea orasului

 3. Sătmăreanul a spus: 01 iunie 2016, ora 21:10

  Primăria Satu Mare şi mediul de afaceri – vaca si baletul. Vel mai prost primar din 89 până acum!!!!

 4. alexa a spus: 01 iunie 2016, ora 17:23

  Felicitari,D.le inginer,sunteti f.documentat,a-ti pus degetul pe rana,sa faceti si sa spuneti mai multe nereguli despre acest sudist care batjocoreste cetateanul satmarean,bravo ,felicitari
  Trezitiva satmarenilor !

 5. cititorul a spus: 31 mai 2016, ora 21:29

  Coica afacut in Satu Mare,ca mai grava crima anpotriva comunitati,prin demolarea garajelor si amenajarea in locul lor boscheti, cuiburi de sobolani si gunoaie, daca dorea binele comunitati, garajele construite esteti le inchiria din sumele realizate scotea pe semeni nostri inpreuna co copii din boscheti,de sub podurii,alta crima este desfintarea apartamentelor de locuit si trasformarea lor in cuiburi de afacere personala.

 6. cititorul a spus: 31 mai 2016, ora 21:27

  Coica afacut in Satu Mare,ca mai grava crima anpotriva comunitati,prin demolarea garajelor si amenajarea in locul lor boscheti, cuiburi de sobolani si gunoaie, daca dorea binele comunitati, garajele construite esteti le inchiria din sumele realizate scotea pe semeni nostri inpreuna co copii din boscheti,de sub podirii,alta crima este desfintarea apartamentelor de locuit si trasformarea lor in cuiburi de afacere personala.

 7. satu a spus: 31 mai 2016, ora 19:45

  Aveti perfecta dreptate d-le ISTOC COIca nu este decit o jigodie un profitor care n-a facut nimic pentru orasul asta decit concerte

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.