„Preveniţi ghinionul”, sloganul acţiunilor pompierilor

Scris de Mihai Ghenceanu, 13 mai 2014 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
pompierii in actiune in piata 25 Octombrie din municipiul Satu Mare

pompierii in actiune in piata 25 Octombrie din municipiul Satu Mare

Pompierii au explicat elevilor şi cetăţenilor că nu pisica neagră produce pericolul

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) s-a raliat iniţiativei derulată la nivel european, astfel încât, în fiecare zi de marţi 13, organizează în municipiul Bucureşti şi în judeţele ţării „Ziua informării Preventive”, sub sloganul  „Preveniţi ghinionul”.

În Satu Mare, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” a organizat activităţi informativ-educative ce au urmărit conştientizarea opiniei publice asupra pericolelor la care ne putem expune  în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă.

La sediile unităţilor ISU, în şcoli şi în piaţa 25 Octombrie acţiuni educative

Începând cu ora 10-13, la sediile Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, Secţiei de Pompieri Carei, Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş, Gărzii de Intervenţie Tăşnad şi Gărzii de Intervenţie Turţ au fost deschise  porţile pentru toţi cei care au dorit să se familiarizeze cu specificul profesiei de pompier, vizualizând totodată şi tehnica de intervenţie cu care echipajele serviciilor profesioniste participă la misiunile de salvare.

De asemenea, în centrul municipiului Satu Mare Piaţa 25 Octombrie între orele 13-14 şi la mai multe unităţi de învăţământ, au fost organizate puncte de informare preventivă respectiv activităţi informativ-educative .

Citiţi continuarea în ediţia tipărită de miercuri, 14 mai, a Informaţiei zilei

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517