20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

Pompierii, 3 intervenţii: un om căzut în groapă, un lovit de tren şi un incendiu

Autoturism lovit de tren la Resighea

Autoturism lovit de tren la Resighea

Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în timpul somnului

Pe parcursul zilei de sâmbătă, pompierii din cadrul ISU Someş Satu Mare au avut mai multe intervenţii. Un bărbat a căzut într-o groapă săpată pentru

întreţinerea unor conducte.

Tot sâmbătă a avut loc un accident feroviar, pompierii din cadrul detaşamentului Carei fiind solicitaţi să intervină. În urma unui apel la 112, s-a cerut intervenţia unor echipaje pentru a stinge un incendiu izbucnit din neglijenţă.

Un bărbat din Satu Mare, de 46 de ani, a căzut într-o groapă, de aproximativ un metru adâncime, săpată pentru amenajarea sau întreţinerea unor conducte subterane. Au intervenit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD EPA.

Bărbatul a suferit o contuzie de umăr stâng în urma căderii şi a fost transportat la UPU Satu Mare.
Evenimentul s-a petrecut sâmbătă noaptea pe Bulevardul Independenţei din municipiul Satu Mare.

Accident feroviar la Resighea

Sâmbătă dimineaţă, la ora 8:57, pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei au fost solicitaţi să intervină la un accident feroviar produs în apropierea gării Resighea din judeţul Satu Mare.

Şoferul unui autoturism s-a apropiat prea mult de calea ferată, moment în care a fost acroşat de trenul personal care se deplasa pe direcţia Resighea – Valea lui Mihai – Oradea.

Norocul şoferului a fost că trenul tocmai pornise din gară şi nu avea viteză. Ajuns la locul incidentului, echipajul medical care încadra ambulanţa SMURD a găsit bărbatul ieşit din autovehicul, cooperant şi fără răni.

Incendiu izbucnit din neglijenţă

Sâmbătă noaptea, pompierii sătmăreni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Satu Mare, de pe Bulevardul Lucian Blaga. Apelul a fost făcut de către un cetăţean aflat în zonă, care a observat flăcările şi se pare că a alertat şi proprietarii, care dormeau.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD-EPA.
La sosirea forţelor profesioniste, incendiul se manifesta violent la acoperişul imobilului şi la una dintre încăperi.

Intervenţia a durat aproximativ o oră, fără a fi înregistrate victime. Incendiul a fost rapid localizat, astfel că nu s-a propagat la celelalte camere sau la alte imobile din vecinătate.

În urma efectuării cercetărilor, s-a stabilit drept cauză probabilă a producerii incendiului fumatul în timpul somnului (ţigară căzută pe salteaua patului).
Proprietarului i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului, acesta prezentând o plagă tăiată la nivelul braţului, însă a refuzat transportul la spital.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.