Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Ovidiu Duma, titlul emisiunii: Revoltă la Mădăras împotriva unui investitor (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Alexandru Horvat, Adelin Ghiarfaş, Mircea Dobra, titlul emisiunii: Este un conflict între premier şi preşedintele PSD? (reluare) 01.52 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Ce servicii medicale nu sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate 02.30 Cultură, cu Eva Laczko, invitat Rozalia Bondrea, titlul emisiunii: Istoria şi cultura romilor 03.18 Fior de Szatmar, arte marţiale istorice europene 04.20 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strîmb, titlul emisiunii: Aminoacizi 05.32 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Anca Roxana Kaitar, titlul emisiunii: Oferta educaţională a liceului teologic romano catolic Ham Janos 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicoleta Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Ovidiu Duma, titlul emisiunii: Revoltă la Mădăras împotriva unui investitor (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.35 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 10.11 Fior de Szatmar, arte marţiale istorice europene 11.10 Teleshopping 11.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Ce servicii medicale nu sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate 12.08 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Alexandru Horvat, Adelin Ghiarfaş, Mircea Dobra, titlul emisiunii: Este un conflict între premier şi preşedintele PSD? (reluare) 13.00 Ştiri 13.35 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Schimb de generaţii în agricultura din Mărtineşti 14.20 Teleshopping 14.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Eugen Kovacsraport la 4.745 de zile 15.43 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ, titlul emisiunii: Cum să interpretăm o icoană 16.30 Zone folcorice, cu Ioana Vladimirescu 17.40 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Iuliu Ilyes 18.30 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Liliana Voic, titlul emisiunii: Stresul, între factor social și educație 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Ciprian Crăciun, Adrian Albu, titlul emisiunii: Primăria Satu Mare a predat amplasamentul drumului de ocolire 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Elena Popa 23.30 Ştiri

Polițiștii locali au pus ochii pe contrabandiștii din piețe

Scris de Mihai Sălceanu, 13 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliția Locală Satu Mare și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au demarat acțiuni comune de combatere a traficului cu țigări. Prima a avut loc joi dimineață, 13 iulie, în Piața Someș din municipiul Satu Mare.

 

Oamenii legii au depistat-o pe Fatima B., în vârstă de 26 de ani, din Satu Mare, care comercializa țigări de proveniență ucraineaneană. Polițiștii au găsit atât țigările pe care femeia le avea asupra ei, dar și cartușele pe care le depozita într-o mașină parcată în zona Pieței Someș. Polițiștii au ridicat 1.200 fire de țigări, în valoare de 690 de lei, care au fost predate lucrătorilor din cadrul S.T.P.F Satu Mare, în vederea confiscării. Fatima B. a fost amendată contravențional cu suma de 1.500 de lei. Poliția Locală Satu Mare va organiza periodic, în colaborare cu Poliția de Frontieră, acțiuni pe linia combaterii traficului de țigări, atât în zona piețelor, dar și în alte zone din municipiul Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
 1. cetateanul relaxat a spus: 27 iulie 2017, ora 22:09

  Ar trebui politia locala sa mearga in Ukraina sa sigileze si sa confiste acolo tigarile ca sa nu ajunga in Romanica! Pentru unii nici asta n ar fii suficient ca sa nu mai blameze fara rost politia locala! Oameni buni unde e politia municipiului? Care e rolul ei ,in afara de a se deplasa la 112?Ea nu e platita din taxe si impozite?,,Doamna” Lia ati fost beneficiara unor eforturi in grup al politistilor de la municipiu?Numai asa se poate explica consideratia ce le o purtati…probabil ati sunat la 112 sa va puna catuse…si s-au conformat rapid!

 2. lia a spus: 26 iulie 2017, ora 21:32

  Tov.SALCEANU nici d-ta nu crezi ce scrii, atunci vrei sa credem noi???Pentru cine faci reclama si ptr,cit Politia locala e zero barat in SM

 3. Sjjsja a spus: 19 iulie 2017, ora 10:49

  A doua zi dupa ce o aparut articolu, inculpata fatima b. impreuna cu rudele si proetenii vindeau tigari in acelasi loc. Nici hainele nu si-a schimbat. Dragilor, asta e reclama mascata facuta de astia cu tigarile, nu v-ati prins?

 4. ado a spus: 14 iulie 2017, ora 14:56

  In regula , dar pina acum ce-au pazit ?

 5. cont a spus: 14 iulie 2017, ora 01:19

  HA HA HA

 6. Popa nastai a spus: 13 iulie 2017, ora 18:49

  Foarte slab ,dar mai mult decat nimic.Oricum in piata nu faceti curat.Tiganii vand tigarile altora,care altii stiu de controale si nu ii prindeti,pt ca ,chiar voi ii anuntati!,Dar daca tot vreti sa faceti ceva,mergeti la tara.Acolo ,in fiecare magazin satesc se vand pe sub mana tigari ucrainiene.Ma refer la privati.Toata lumea vede,toata lumea stie,doar organele abilitate nu….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.