Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Sergiu Tarţa. Titlul emisiunii: Apicultura sătmăreană la început de sezon (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Păcurar,Ştefan Resler,Claudiu Ţinca,Viorel Ciubotă. Titlul emisiunii:Satu Mare Centenar.(reluare) 02.30 Concert freeborn brothers Satu Mare 03.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Vasile Ciocan. Titlul emisiuni: Vasile Ciocan – rapor la 760 de zile . 04.40 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Sergiu Tarţa. Titlul emisiunii: Apicultura sătmăreană la început de sezon (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste. 09.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Rodica Mereuţă. Titlul emisiunii: Probleme de mediu văzute prin prisma unui comisar de la garda de mediu. 09.45 La psiholog,Ioana Vladimirescu,invitat: Călin Secan.Titlul emisiuni: Copii şi mediul virtual. 10.20 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Păcurar,Ştefan Resler,Claudiu Ţinca,Viorel Ciubotă. Titlul emisiunii:Satu Mare Centenar.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Vasile Ciocan. Titlul emisiuni: Vasile Ciocan – rapor la 760 de zile . 14.40 Teleshopping 15.00 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Dumitru Pintea. Titlul emisiunii: Acţiuni sanitar veterinare la început de păşunat. 16.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiuni: Îngrijirea tenului primăvara. 16.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Ovidiu Domide. Titlul emisiunii: Satu Mare găzduieşte ărima etapă din C.N. de Rally Raid . 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Andrada Bârsăuan . 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Poliţiştii locali au pus ochii pe contrabandiştii din pieţe

Scris de Mihai Sălceanu, 13 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţia Locală Satu Mare şi Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare au demarat acţiuni comune de combatere a traficului cu ţigări. Prima a avut loc joi dimineaţă, 13 iulie, în Piaţa Someş din municipiul Satu Mare.

 

Oamenii legii au depistat-o pe Fatima B., în vârstă de 26 de ani, din Satu Mare, care comercializa ţigări de provenienţă ucraineaneană. Poliţiştii au găsit atât ţigările pe care femeia le avea asupra ei, dar şi cartuşele pe care le depozita într-o maşină parcată în zona Pieţei Someş. Poliţiştii au ridicat 1.200 fire de ţigări, în valoare de 690 de lei, care au fost predate lucrătorilor din cadrul S.T.P.F Satu Mare, în vederea confiscării. Fatima B. a fost amendată contravenţional cu suma de 1.500 de lei. Poliţia Locală Satu Mare va organiza periodic, în colaborare cu Poliţia de Frontieră, acţiuni pe linia combaterii traficului de ţigări, atât în zona pieţelor, dar şi în alte zone din municipiul Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
 1. cetateanul relaxat a spus: 27 iulie 2017, ora 22:09

  Ar trebui politia locala sa mearga in Ukraina sa sigileze si sa confiste acolo tigarile ca sa nu ajunga in Romanica! Pentru unii nici asta n ar fii suficient ca sa nu mai blameze fara rost politia locala! Oameni buni unde e politia municipiului? Care e rolul ei ,in afara de a se deplasa la 112?Ea nu e platita din taxe si impozite?,,Doamna” Lia ati fost beneficiara unor eforturi in grup al politistilor de la municipiu?Numai asa se poate explica consideratia ce le o purtati…probabil ati sunat la 112 sa va puna catuse…si s-au conformat rapid!

 2. lia a spus: 26 iulie 2017, ora 21:32

  Tov.SALCEANU nici d-ta nu crezi ce scrii, atunci vrei sa credem noi???Pentru cine faci reclama si ptr,cit Politia locala e zero barat in SM

 3. Sjjsja a spus: 19 iulie 2017, ora 10:49

  A doua zi dupa ce o aparut articolu, inculpata fatima b. impreuna cu rudele si proetenii vindeau tigari in acelasi loc. Nici hainele nu si-a schimbat. Dragilor, asta e reclama mascata facuta de astia cu tigarile, nu v-ati prins?

 4. ado a spus: 14 iulie 2017, ora 14:56

  In regula , dar pina acum ce-au pazit ?

 5. cont a spus: 14 iulie 2017, ora 01:19

  HA HA HA

 6. Popa nastai a spus: 13 iulie 2017, ora 18:49

  Foarte slab ,dar mai mult decat nimic.Oricum in piata nu faceti curat.Tiganii vand tigarile altora,care altii stiu de controale si nu ii prindeti,pt ca ,chiar voi ii anuntati!,Dar daca tot vreti sa faceti ceva,mergeti la tara.Acolo ,in fiecare magazin satesc se vand pe sub mana tigari ucrainiene.Ma refer la privati.Toata lumea vede,toata lumea stie,doar organele abilitate nu….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.