Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

Poliţiştii locali au pus ochii pe contrabandiştii din pieţe

Scris de Mihai Sălceanu, 13 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţia Locală Satu Mare şi Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare au demarat acţiuni comune de combatere a traficului cu ţigări. Prima a avut loc joi dimineaţă, 13 iulie, în Piaţa Someş din municipiul Satu Mare.

 

Oamenii legii au depistat-o pe Fatima B., în vârstă de 26 de ani, din Satu Mare, care comercializa ţigări de provenienţă ucraineaneană. Poliţiştii au găsit atât ţigările pe care femeia le avea asupra ei, dar şi cartuşele pe care le depozita într-o maşină parcată în zona Pieţei Someş. Poliţiştii au ridicat 1.200 fire de ţigări, în valoare de 690 de lei, care au fost predate lucrătorilor din cadrul S.T.P.F Satu Mare, în vederea confiscării. Fatima B. a fost amendată contravenţional cu suma de 1.500 de lei. Poliţia Locală Satu Mare va organiza periodic, în colaborare cu Poliţia de Frontieră, acţiuni pe linia combaterii traficului de ţigări, atât în zona pieţelor, dar şi în alte zone din municipiul Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
 1. cetateanul relaxat a spus: 27 iulie 2017, ora 22:09

  Ar trebui politia locala sa mearga in Ukraina sa sigileze si sa confiste acolo tigarile ca sa nu ajunga in Romanica! Pentru unii nici asta n ar fii suficient ca sa nu mai blameze fara rost politia locala! Oameni buni unde e politia municipiului? Care e rolul ei ,in afara de a se deplasa la 112?Ea nu e platita din taxe si impozite?,,Doamna” Lia ati fost beneficiara unor eforturi in grup al politistilor de la municipiu?Numai asa se poate explica consideratia ce le o purtati…probabil ati sunat la 112 sa va puna catuse…si s-au conformat rapid!

 2. lia a spus: 26 iulie 2017, ora 21:32

  Tov.SALCEANU nici d-ta nu crezi ce scrii, atunci vrei sa credem noi???Pentru cine faci reclama si ptr,cit Politia locala e zero barat in SM

 3. Sjjsja a spus: 19 iulie 2017, ora 10:49

  A doua zi dupa ce o aparut articolu, inculpata fatima b. impreuna cu rudele si proetenii vindeau tigari in acelasi loc. Nici hainele nu si-a schimbat. Dragilor, asta e reclama mascata facuta de astia cu tigarile, nu v-ati prins?

 4. ado a spus: 14 iulie 2017, ora 14:56

  In regula , dar pina acum ce-au pazit ?

 5. cont a spus: 14 iulie 2017, ora 01:19

  HA HA HA

 6. Popa nastai a spus: 13 iulie 2017, ora 18:49

  Foarte slab ,dar mai mult decat nimic.Oricum in piata nu faceti curat.Tiganii vand tigarile altora,care altii stiu de controale si nu ii prindeti,pt ca ,chiar voi ii anuntati!,Dar daca tot vreti sa faceti ceva,mergeti la tara.Acolo ,in fiecare magazin satesc se vand pe sub mana tigari ucrainiene.Ma refer la privati.Toata lumea vede,toata lumea stie,doar organele abilitate nu….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.