Poliţiştii au dat amenzi de 52.000 lei în week-end

În 48 de ore, de vineri până duminică, poliţiştii rutieri sătmăreni au acţionat atât pe raza municipiului Satu Mare, cât şi pe principalele artere care tranzitează judeţul nostru, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, respectiv nerespectarea regimului legal de viteză şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive.
În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au aplicat peste 180 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 52.000 de lei, luând totodată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în 19 cazuri.
De asemenea, au fost constatate 3 infracţiuni la regimul rutier, dintre care 2 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi o infracţiune pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.
Poliţiştii rutieri, printr-o prezenţă activă în trafic, desfăşoară astfel de activităţi în mod constant, pentru prevenirea producerii unor evenimente negative, în vederea asigurării şi menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517