Image 1
Image 2

Platformă online destinată părinţilor pentru a discuta cu medicii de familie despre vaccinare

Sigla Informatia Zilei
Platformă online destinată părinţilor pentru a discuta cu medicii de familie despre vaccinare
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Platformă online destinată părinţilor pentru a discuta cu medicii de familie despre vaccinareÎncepe campania de vaccinare şcolară cu vaccin ROR
Platformă online destinată părinţilor pentru a discuta cu medicii de familie despre vaccinare

 În cadrul Săptămânii Internaţionale a Vaccinării, organizată la nivel naţional de Societatea Naţională de Medicină Familiei (SNMF), la iniţiativa Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), medicii de familie lansează o provocare tuturor părinţilor din România, oferindu-le posibilitatea să discute online pe platforma EduMedical.ro cu specialişti în vaccinologie. Cei interesaţi pot afla despre Planul Naţional de Imunizare, recuperarea vaccinării, vaccinurile opţionale vaccinarea în călătorii, miturile vaccinării, bolile prevenite prin vaccinare etc.

Medicii discută cu pacienţii despre vaccinare, dezbat cele mai importante informaţii, analizează temerile majore ale părinţilor în vaccinarea copiilor tocmai pentru că părinţii să fie înarmaţi cu informaţii pertinente şi sigure despre vaccinare.

În cadrul discuţiei online pe platforma www.edumedical.ro (un portal dezvoltat sub egida SNMF), pot fi abordate toate temele de interes major care au ridicat în trecut întrebări despre vaccinare pentru ca părinţii să primească răspunsurile de care au nevoie de la specialişti la nivel naţional în vaccinologie.

Reamintim că Săptămâna Internaţională a Vaccinării se desfăşoară în perioada 24 – 30 aprilie 2014.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

STUDIU

Copiii alăptați la sân sunt mai inteligenți și mai sănătoși

Copiii care se hrănesc cu laptele matern pentru o perioadă mai lungă de timp au șanse mai mari să fie mai sănătoși ca adulți, și aibă o calitate a vieții mai bună, în general. Este vorba despre prevenirea anumitor afecțiuni, dar și de îmbunătățirea inteligenței academice, pe parcursul întregii vieți.