21.11.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Importanţa preluării si conservării probelor în cazul unei infracţiunii. 05.00 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 05.30 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitati: Dorel Simion, Daniel Ion, Florin Mulcuţan.Titlul emisiuni: Starea boxului românesc dezbatută la Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 10.00 Religie (limba maghiară) cu Eva Laczko, invitat: Racz Ervin. Titlul emisiunii: Ce este după moarte? 10.45 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Liviu Marta, Kereskenyi Sandor. Titlul emisiunii: Muzeul Judeţean Satu Mare organizează o sesiune ştiinţifică despre fluxurile istoriei. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Opinii ale scriitorilor pe marginea concursului de pălincă de la Poesis 17.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Piaţa agroalimentară Rex îşi deschide oficial porţile vineri

Scris de Ioana Vladimirescu, 20 decembrie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Asa arata Piata agroalimentara Rex din Micro 17

Asa arata Piata agroalimentara Rex din Micro 17

La eveniment sunt aşteptaţi toţi sătmărenii care doresc să aibă pe masă cele mai bune produse de sărbători

Vineri, 21 decembrie 2012, începând cu ora 10 şi 30 de minute îşi deschide oficial porţile Piaţa agroalimentară Rex din Cartierul Micro 17 (în incinta fostului Supermarket Interex). Singura piaţă acoperită din Satu Mare este rezultatul bunei colaborări între municipiul Satu Mare, proprietarul terenului aferent clădirii de pe strada Braşov nr. 17, în asociere cu Bomax Trading S.R.L., proprietarul construcţiei.

Astfel, în 21 decembrie, cu prilejul deschiderii oficiale sunt aşteptaţi în număr cât mai mare toţi sătmărenii care îşi doresc să aibă pe masa de Crăciun cele mai proaspete produse.

Piaţa Rex din municipiul Satu Mare oferă condiţii foarte bune atât producătorilor care îşi expun spre vânzare produsele, respectiv comercianţilor, cât şi clienţilor care se vor putea bucura de o ieşire plăcută la cumpărături.

 

Hala este climatizată

 

Piaţa agroalimentară Rex vă invită să-i treceţi pragul din mai multe motive: în primul rând pentru că este climatizată, peste tot fiind aceeaşi temperatură. De multe ori, atunci când ne gândim la cumpărături în piaţă mai ales în zilele reci de iarnă suntem tentaţi să renunţăm. Asta nu se va mai întâmpla de-acum înainte! În Piaţa agroalimentară Rex cumpărăturile se fac ca la magazin, iar pe cele peste 300 de tarabe găsiţi produse proaspete şi autohtone, produse tradiţionale româneşti de cea mai bună calitate. În incinta pieţei funcţionează şi 25 de magazine. Piaţa agroalimentară Rex are o suprafaţă de vânzare de 3.000 de metri pătraţi şi parcare asigurată atât pentru clienţi, cât şi pentru producători şi comercianţi. Un alt aspect important este acela că piaţa este controlată permanent de un specialist din cadrul Direcţiei Sanitar – Veterinare, astfel că sătmărenii cumpără de-aici doar produse de cea mai bună calitate.

 

În perioada 20 – 24 decembrie se oferă gratuitate la tarabe producătorilor locali de legume – fructe . Atenţie: număr limitat!

 

Avem o veste foarte bună pentru producătorii locali şi nu în ultimul rând pentru comercianţii de legume – fructe: din 20 până în 24 decembrie 2012 se oferă gratuitate la un număr limitat de tarabe. Având în vedere numărul mare de solicitări, sunteţi aşteptaţi pentru mai multe detalii, rezervări şi informaţii privind locurile gratuite să sunaţi la numărul 0725.353.499 – persoană de contact Sorin Aldea (Bomax Trading). Astfel, producătorii de legume – fructe din judeţul Satu Mare sunt aşteptaţi să îşi expună produsele spre vânzare, oferindu-le astfel posibilitatea sătmărenilor să cumpere bunătăţi de pe meleagurile noastre înainte de sărbătorile de iarnă.

 

Produse tradiţionale direct de la gospodarii sătmăreni

 

Sărbătorile se apropie cu paşi repezi şi a sosit iată momentul să putem merge la piaţă să cumpărăm produse de la gospodarii judeţului nostru, să facem cumpărăturile fără a tremura de frig şi asta se întâmplă doar în Piaţa agroalimentară Rex situată în Satu Mare, Cartierul Micro 17, în incinta fostului Supermarket Interex.

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.