Părintele Petru Tătăran împlineşte 75 de ani | Informaţia Zilei

Părintele Petru Tătăran împlineşte 75 de ani

Născut în 24 mai 1945, părintele Petru Tătăran împlineşte frumoasa vârstă de 75 de ani, dintre care mai bine de 50 de ani s-a aflat în slujba credincioşilor.

Şi-a început activitatea pastorală în satul Letca (jud. Sălaj), ca mai apoi să slujească timp de 15 ani în parohia Certeze.

În anul 1987 este numit preot în Satu Mare, unde începe, în anul 1991, construirea bisericii cu hramul “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” de pe strada Botizului, ctitorie de suflet a preacucernicului părinte. Cu toate că acum este pensionar, părintele continuă să slujească la sfântul altar al bisericii pe care cu eforturile şi sprijinul credincioşilor din parohie a reuşit să o aşeze ca un punct de referinţă pe harta oraşului.

Familia, credincioşii, preoţii slujitori ai bisericii îi urează precucernicului părinte sănătate, viaţă îndelungată şi un călduros

“La mulţi ani!”

Abonează-te acum Online!
  1. Ştefan a spus: 24 mai 2020, ora 22:45

    LA MULŢI ANI, cu sănătate deplină, şi o bătrâneţe binecuvântată. Un model de evlavie şi dăruire. Toată stima şi preţuirea,

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345