Pacientă la UPU, trimisă în altă parte din lipsa unui chirurg

Scris de Mihai Sălceanu, 05 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Luni seara ne-a contactat la redacţie unchiul unei fete căreia nu i-a fost rezolvată problema la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare. Iată ce ne-a povestit:

„Nepoatei mele, Maria Bejera din Botiz, în vârstă de 19 ani, ia intrat din greşeală un ac în burtă, în timp ce era întinsă în pat. Am dus-o la UPU Satu Mare, unde a intrat într-un cabinet şi am lăsat-o acolo. După două ore aflu că nu este medic chirug disponibil la UPU Satu Mare, astfel că nu are cine să-i scoată acul. Ca urmare ea a vorbit cu o colegă din Baia Mare şi s-a dus la spitalul de acolo, pentru că unitatea respectivă dispune de chirurg. Cum se poate întâmpla aşa ceva? Ce UPU este fără specialist chirurg? Nu puteau spune din start că nu este, să mergem în altă parte?”, ne-a spus d-nul Anghiuş.

Abonează-te acum Online!
 1. Radu a spus: 07 iunie 2019, ora 07:39

  Depinfe la ve ora ati ajuns.Dupa ora 23 domnii doctori de garda dorm.Asistentele se tem sa-i trezeasca!

 2. Dani a spus: 05 iunie 2019, ora 22:39

  Vrajala întotdeauna este medic de gardă poate era în operaţie .sunt protocoale .ştirile astea nu rezolva nimic. Zilnic trec pe la urgenţă cel puţin 300 de oameni.culmea tocmai tu te ai aflat cu acu

 3. ala micu a spus: 05 iunie 2019, ora 22:21

  Spitalul Judetean – UPU !!! Nici o reactie ?
  Departamentul de comunicare nu reactioneaza?
  O explicatie, o scuza, o motivare …. ?
  Chiar suntem nimeni in fata dvoastra ?
  Nu din banii nostri traiti si voi ? Numai de neprofesionalism si indolenta avem parte ?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517