Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Felicia Hrihorişan, Alina Perşa. Titlul emisiunii: Partea întunecată a internetului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime comise între membrii ai familiei 03.33 Nicolae Mureşan, un veteran al festivalului Oţeloaia 04.34 Caii sătmăreni de performanţă 05.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru mediu la final 05.52 Info studio, cu Eva Laczko, invitaţi Tiberiu Koczinger, Dohi Trepszker Zsofia. Titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Tiberiu Vălean, Marinela Gliga. Titlul emisiunii: Manifestări împotriva avortului la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 Festivalul datinilor şi obiceiurilor de iarnă 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.32 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga. Titlul emisiunii: Relaţia dintre medicul de familie şi pacient 14.08 Teleshopping 14.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 15.25 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Radu Iancu. Titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 17.32 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Dorle Ghiriti, Paula Fedorca. Titlul emisiunii: Orientarea şcolară pentru elevii din ciclu gimnazial 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină,invitat Ionuţ Bujor. Titlul emisiunii: Mai aveţi curajul să circulaţi cu autobusele vechi ale Transurbanului? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Gaz Metan Mediaş 22.30 Concert Youth on Stage 23.30 Ştiri

Olimpia ar fi salvată dacă ar avea 1.000 de suporteri plătitori la fiecare meci

Scris de Ionuţ Blăjean, 02 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Unde sunt sătmărenii care au sărbătorit promovarea în Liga 2?

Citiţi exclusiv în ediţia tipărită din 3 noiembrie 2017 sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
 1. Coco Geambo a spus: 03 noiembrie 2017, ora 15:19

  O sa importam 1000 de suporteri din china care vor fi angajati cu norma intreaga pe functia de ”suporter Oli”!Altfel echipa ajunge in liga 3 sau 4 ,si ce ne facem, doamne ??!!

 2. Babacu a spus: 03 noiembrie 2017, ora 11:24

  Cine vrea sa fie „la bine şi la greu” cu toti smecherii si profitorii n-are decit. Cind voi vedea corectitudine, transparenta, contracte verificabile atit pentru jucatori cit (mai ales) pentru conducatori, mai vorbim.

 3. Flaviu a spus: 03 noiembrie 2017, ora 09:54

  Astea sunt motive puerile pt un adevărat suporter. Trebuie sa fim alături de echipa si la bine şi la greu. Hai Olimpia, doar pe tine te mai avem !!!!!

 4. Dac Bulibas a spus: 03 noiembrie 2017, ora 09:50

  De ce ar trebui ca suporterii sa salveze din nou Olimpia ?, ca sa fie vaca numai buna de muls pt. unii de la conducere ?. Suporterii si satmarenii au contribuit de nenumarate ori pt. construirea sau salvarea echipei iar cand echipa a mers bine foloasele au tras altii si nicidecum suporeterii sau satmarenii !!!. In anii 90 cand Olimpia a promovat in divizia A , conducerea a vandut 8 jucatori satmareni de baza si a cumparat altii venetici care nu s-au ridicat la nivelul celor vanduti ca urmare Olimpia a retrogradat la final !!!. Cine a beneficiat de pe urma vanzarii acestor jucatori satmareni ?, nicidecum suporterii sau satmarenii !!!!…. Daca ati fi adus /cumparat jucatori mai buni decat cei pe care i-ati vandut pe aceeasi bani acum Olimpia at fi in Liga I si ar avea suporteri cotizanti destui la fiecare meci !. Dealungul timpului si suporterii s-au invatat si nu mai vor sa cotizeze in contul HOTILOR si BISNITARILOR ca sa asiste la meciuri de proasta calitate cu jucatori venetici rebuturi !. Asta ati insamantat, asta
  sa culegeti „dragi” conducatori nepriceputi ai orasului respectiv, clubului Olimpia !!!.

 5. Babacu a spus: 03 noiembrie 2017, ora 09:42

  Am fost odata la meci si cei din rindul de sus imi tot scuipau coji de seminte in cap. Poporul asta trebuie mai intii sa se civilizeze apoi multe lucruri se vor rezolva de la sine.

 6. Călin a spus: 03 noiembrie 2017, ora 08:09

  Ar avea 10.000 de suporteri dacă în ultimii 20 de ani s-ar fi investit întrun stadion decent nu unul şubred cu activităţi diverse dedesupt şi în jurul căruia miroase a urină.
  Cine merge la aşa un stadion ?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.