Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Larisa Matei, Macrina Mihai, Lidia Tămaş. Titlul emisiunii: Virozele iau cu asalt judeţui Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ciprian Dan Costea, Ionuţ Oneţ, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: De la politică la justiţie. (reluare) 02.30 Stand Up 03.45 Expoziţie de cai 04.10 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Argus. 05.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Cum se manifestă furia la tineri. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Gheorghe Ciocan. Titlul emisiunii: Insalaţii moderne de distribuţie borhot de fructe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Larisa Matei, Macrina Mihai, Lidia Tămaş. Titlul emisiunii: Virozele iau cu asalt judeţui Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 La psiholog,cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Relaţia mamă-fiică. 10.15 Religie, cu Eva Laczko , invitaţi: Laurenţiu Costin, Cristian Peteri. Titlul emisiunii: Postul mare: abnegaţie sau bucuria sufletului? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ciprian Dan Costea, Ionuţ Oneţ, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: De la politică la justiţie. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 14.40 Teleshopping 15.00 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi: Ovidiu Pop, Marius Horsia, Marina Necşe. Titlul emisiunii: Organizaţii de tineret la CNME. 16.00 Sămătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Sălăgeanu .Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă. 17.00 Zone foclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitaţi: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile şahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. 22.30 Iata omul 23.30 Ştiri

O tânără a fost ţepuită în faţa unei case de schimb valutar din Carei

Scris de Stela Cădar, 04 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Doi timişoreni au fost reţinuţi de poliţiştii din Carei. În faţa unei case de schimb valutar din Carei, cei doi au înşelat o fată. Fapta a fost comisă în 11 aprilie 2017. Autorii au fost prinşi doar acum.

„În data de 11.04.2017, Poliţia Municipiului Carei a fost sesizată de către o tânără de 18 ani, din Ghenci, despre faptul că a fost înşelată de două persoane necunoscute.
Verificărilor efectuate de poliţişti, au relevant faptul că în timp ce tânăra se afla la o casă de schimb valutar din Carei, pentru a schimba o sumă de bani, au abordat-o doi bărbaţi, promiţându-i un schimb al banilor la un curs mai favorabil decât cel afişat la casa de schimb valutar. Astfel, deşi i-au promis acesteia în schimbul sumei de 80.000 de forinţi, suma de 1200 lei, i-au dat doar suma de 130 lei, după care au fugit.
În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale careieni şi cu sprijinul poliţiştilor arădeni, aceştia au reuşit identificarea celor două persoane bănuite de comiterea înşelăciunii, ca fiind doi timişoreni de 40, respectiv de 46 de ani.
Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de măsuri corespunzătoare.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale .” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.