O singură echipă de la LPS joacă pe teren propriu | Informaţia Zilei

O singură echipă de la LPS joacă pe teren propriu

Scris de Constantin Demian, 08 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În etapa de sâmbătă din campionatele juniorilor la fotbal două din echipele Liceului cu Program de Sport Satu Mare vor juca în deplasare, alta pe teren propriu, iar una va sta.

Singura echipă care va juca pe teren propriu, va fi cea a juniorilor U15 din Liga Elitelor.

Echipa pregătită de Ştefan Gerstenmaier va întâlni, la Micula echipa Plimob Sighetu Marmaţiei. Partida va începe la ora 10:00 şi va fi arbitrată de Cătălin Morar, Adrian Iancău şi Călin Ardelean, toţi din judeţul Sălaj.

Juniorii U16 din Liga Elitelor ar fi trebuit să întâlnească în această etapă pe CSM Râmnicu Vâlcea. Dar echipa vâlceană s-a retras din campionat aşa că meciul nu se joacă.

Juniorii U17 şi U19 vor evolua în deplasare, împotriva echipelor Clubului Sportiv Şcolar din Baia Mare. Partidele dintre juniorii sătmăreni şi cei băimăreni se vor disputa la Recea cu începere de la ora 12:00 (19) şi 14:00 (U17).

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517